Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Ez általában így van, de mi most azt játsszuk, hogy olyan időben indulunk hogy inkább a lakásból se lépnénk ki és fél óra múlva már hét ágról süt a nap! Itt elég pontos az időjárás jelentés és mindig bejön, hogy hogy csinálják nem tudom...
Szép időt mondanak hétvégére is, már nézegetem merre kéne menni!
akrapovic-os szép napot mindenkinek!
Na , milyen szép idő volt nálatok.............tegnap mire beöltöztem meg is jött az eső .......bezzeg ma már süt a nap !
Remélem megtaláltad a számításod és boldog vagy!
Tegnapi, hogy sikeresen elkerültük az esőt mára megbeszéltünk egy túrát Augsburgi barátainkkal déli indulással, mivel északra rossz időt mondtak ezért délre vettük az irányt és elmentünk a Bodeni tóhoz! Mondhatom ha akartok rongy rázást látni akkor ez megfelelő hely... ferrari-k, megfizethetetlen áru old timer autók sorba! És megszámlálhatatlan motoros az utakon!
Már teljesen összebarátkoztam a nagy zizivel, bele is repült két hét alatt ezer kilométer! Mondjuk ez nagyrészt a mai 8,5 óra motorozásnak is köszönhető. De hát Istenem... ezért indultam el 1,5 évvel ezelőtt és most valóra vált!
Akkor te az itteni időt nézted, mert itt egész délután esett!
Jahhh... az idő miatt féltem, mert 90%-os esőt írt, de végül szép idő lett!
Kicsit félve, de elindultunk ma motorozni 1-kor és most értünk haza! Már szokjuk egymást!
Közbe azért egy jó olasz fagyi is lecsúszott, és minden jó ha jó a vége még a nap is kisütött!
Már régen volt:
Kosoly
80 az és 99 után fényképez
Ezért írtam, hogy legtöbbször és nem minden esetben.
Azért egy Misi Pilot road3 már jóval tobbet tud és biztos engedik, hogy használd! De Kutya szerint a Z8 is jó nagyon.
Látom sokat javult az izlésed. Gratula! Nemszarvas! ;)
Gyerekek minden műszer ami van a cégnél akár 4 forgalmi sávot is tud mérni egyszerre illetve akár 2 irányban is erre figyeljetek!
A kezelő jóindulatán múlik mennyit akar dolgozni
Hát le kéne, de van egy kis gond! Itt nem rakhatsz fel olyan gumit ami nincs engedélyezve a motorra államilag! Ez egy örült f@szság, de sajnos ez van!
Ezt a Z6-os gumit nem veszed le? Valami ragacsosabbra?
Ez a végsebességed? Azt méretted?
Csak viccelek fater! Ne vegyél komolyan!
Sajnálom!
Legtöbb esetben a belső sávot mérik!
Majd biztos megyünk vele haza!
Mondjuk 800 kilométer... igaz az idő a fele lenne!
Százas sebesség korlát volt.......M7 bevezető szakasz !
Na Zorrokám itt az idő hogy haza gurulj és csapassunk 1et.
Kíváncsi vagyok MILYEN élőben a nagyZZI.