Martin bácsi csinál rá dobot amihez adja az E-legal specifikációt
és ha nem emlékszel hogy milyen hangja van akkor keress rá a videóimnál
vagy Maistear videóinál
Na utána néztem Rob Muzzy bácsi termékeinek és arra a következtetésre jutottam, hogy az Amerikai piac termékei nem igazán kompatibilisek a Német és EU szabványokkal!
Ami engem oda haza nem is érdekelt mert a D&D dobom is Amerikai volt, de itt nincs kedvem rendőri szivatásnak kitenni magam!
Ezért maradnak az európai gyártók termékei, az Akrapovicsot és Bodist kizárnám mert olyan eszméletlenűl drága, hogy el sem hiszem (mi a franc kerül bennük 1600 euroba?)! Maradnak a német gyártók (akikról fingom sincs): Bos, Barracuda, meg a franc tudja mi van még...
Hát pedig az a dob ami rajta van az is kibaszott hangos! Na most annál nagyobbat üvöltsön egy másik azt már el se tudom képzelni...
Na de most én is benne vagyok az erdőben a kipufogó vásárlással, milyet? mennyiért? honnan? ki rakja fel? Egész hétvégén az internetet bújtam hogy mi legyen...
ne törődj senkivel!
akkor is szerettek amikor yamakkád volt.....és a dl-t is megbocsájtják!
egy bibi van csak!:
azt a tükörben levős mondatodat ne adoptáld gsxf-re!
mert ugyan a bódis projekt ugorni látszik.....de a b tervem az nagyon gyilkos lesz!(deeztnemárulomelbabonából)
mert valószinüleg mögöttetek leszek.......de hallani azt viszont fogtok!
Na már bele sem gondolok mi lett volna ha XX-et veszek!?
Így legalább az esélyek egyenlőek! Na aztán ne, hogy sírás legyen a vége, ha elszabadulnak az indulatok és mindenki tükörbe lesz!
Amúgy kiváncsi leszek a motorra hogy fogunk össze szokni, de legalább én meg mertem lépni a zzr-t! Igaz nem volt más esélyem nagyon...
és ha nem emlékszel hogy milyen hangja van akkor keress rá a videóimnál
vagy Maistear videóinál