Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Mi a fxom?

Mondjad nekik hogy Te Club 130 klub tag vagy.
Csak 3 al mentél többel.
.....adtam neki most.....
Pedig az a következő a csomagatartó lesz amit rendelek, mert túrázni kell!
Csak 30, de már én mondtam, hogy két hétig volt normál redszámtáblám de 45-be fájt!
Nincs csomagtartója nehogy túlterheld
Ezért kell rendesen felhajtani........
60 Ritty
Köcci! Rájöttem én is!
Most beszéljük a Ferivel a szülinapodat!
A bal oldali zár a sisakzár.
1-esben voltál?
Jóska levelett hozott a posta... na de ma nem levél jött! Hanem az új plexi!
Gyorsan ki is cseréltem! De majdnem el is sírtam magam mert még sosem volt olyan motorom amit én szedtem szét elsőnek... mert ez tipikus fagyizó előtti motor volt! A hátsó gumit pár ével ezelőtt cserélték ki (szervíz számla alapján) és még szőrös volt a majrécskjahátúl!
De! Még valamire rájöttem, amit hárman nem találtunk eddig! Van-e ennek ülés alatti csomagtartója vagy nincs? Van egy jól látható zár a bal oldalon de az nem az! Keressük... nincs! Oké akkor nincs! De! Ma alá feküdtem hogy hogy lehet leszedni azt az undormány rendszámtáblát ésssssssssssssssssss megtaláltam! Elöszőr azt hittem csavar, de hogy lehetett ide tenni... Édes F@szom!
Szóval alatta tároló rekesz nincs de meg van a szervíz kulcs csomag. Még fel tettem rá egy tankpadot is mert még az sem volt rajta, és íme a képek:
Papa ez így nem nyílik meg, másold fel a képet a gépedre, és úgy tedd fel a fórumra
Én nem tudom megnyitni!
........annyi szerencsém van a motorozáshoz , mint kurvának a jámbor élethez.......
https://kozigbirsag.police.hu/...

motoros idő van
Fasza lett
a bódis....az akrához képest....

igyekeztem
szerintem halk lesz.....
Gratulàlok!
Szerintem a legtöbbet kihoztad belőle!
Kész.