Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

jajjj.. ezek a nagy szavak! Keményen dolgozom!
Igen én is!

Keményen dolgozom, de meglátogathattok
Nekem tetszik!
Five neked jó?
....legyen szombaton , akkor én is tudok menni.....
No fene. Motorral netán?
Valamikor tolhatnánk egy fagyit.
Tatán vagyok, csak kedden megyek haza
....na mi van s szombati képekkel ?....
A gumi rendben van még a gyári van rajta 1500km van a motorban... illetve vettem erre az évre 2 garnitúra új gumit is hogy biztosan elég legyen a szezonra, a kipufogó meg akrapovic titan/barbon rendszer van rajta E jelöléssel, de a db killert belefogom rakni a külföldi útra, biztos ami biztos. A rendszámtáblatartót mindenképpen prizmásra cserélem, ha többen is azt mondják hogy nem fognak érte megbüntetni.

Köszi a választ :)
Az én véleményem szerint nem fognak érte cseszegetni ha olyat veszel aminek az alján van prizma, de én szépen szabályosan hagynám amíg túrázok! A kipufogóra szerintem nem fognak utazni, de nem árt ha van benne E betű, inkább a gumira figyelj és az se árt ha van elsősegély csomagod.

Sziasztok!

Az lenne a kérdésem hozzátok, hogy ebben az évben fogok elsőnek külföldre menni túrázni és olaszországban, horvátországban mennyire figyelnek a rendszámtáblatartóra? Ez alatt azt kérdezem hogy Yamaha R1 2009es gyári rendszámtáblatartót ha lecserélem fognak piszkálni érte külföldön úgy mint a E jelölés nélküli kipufogóért vagy ilyen szabvány táblatartóra nincs? Nem szeretnék horror összegeket fizetni feleslegesen.

Köszi
Igen.
csak spórolosan.
az égből
akrapovic.
Locsolsz Pep?
Talált süllyedt!
a...
majd elfelejtettem......

AKRAPOVIC:
......hát nem vagyok egy mezőgazdász az már biztos......
Most értem haza fél 9-re! Egész nap csak motoroztam, egészen pontosan 11 órát! Már kezdek hasonlítani a régi önmagamhoz! Millió motoros volt az úton, rengeteg motor és autó csodát láttam!
És a táj, mondanom se kell mint ha mesekönyvben járnék! Sokszor gondoltam, hogy milyen jó lenne ha valahogy teleportálni tudnám a társaságot ide és együtt motorozhatnánk!
Íme pár kép, sajnos indulás előtt egész végig azon gondolkoztam, hogy mit fogok otthon hagyni, aztán rájöttem a kamerát! Pedig fel is töltöttem direkt hogy majd meg tudjam mutatni!
Deee az

anúgy kukorica még nincs
....jut eszembe , ez nem az a tető aminél "bepárásodott" a szemem ?
Jobban szerettem volna , ha kukoricatáblás részt fényképezed le , de ha már így adta ez sem rossz
Ritty.
szakad az esső.
Én várom a beszámolód!