A gumi rendben van még a gyári van rajta 1500km van a motorban... illetve vettem erre az évre 2 garnitúra új gumit is hogy biztosan elég legyen a szezonra, a kipufogó meg akrapovic titan/barbon rendszer van rajta E jelöléssel, de a db killert belefogom rakni a külföldi útra, biztos ami biztos. A rendszámtáblatartót mindenképpen prizmásra cserélem, ha többen is azt mondják hogy nem fognak érte megbüntetni.
Az én véleményem szerint nem fognak érte cseszegetni ha olyat veszel aminek az alján van prizma, de én szépen szabályosan hagynám amíg túrázok! A kipufogóra szerintem nem fognak utazni, de nem árt ha van benne E betű, inkább a gumira figyelj és az se árt ha van elsősegély csomagod.
Az lenne a kérdésem hozzátok, hogy ebben az évben fogok elsőnek külföldre menni túrázni és olaszországban, horvátországban mennyire figyelnek a rendszámtáblatartóra? Ez alatt azt kérdezem hogy Yamaha R1 2009es gyári rendszámtáblatartót ha lecserélem fognak piszkálni érte külföldön úgy mint a E jelölés nélküli kipufogóért vagy ilyen szabvány táblatartóra nincs? Nem szeretnék horror összegeket fizetni feleslegesen.
Most értem haza fél 9-re! Egész nap csak motoroztam, egészen pontosan 11 órát! Már kezdek hasonlítani a régi önmagamhoz! Millió motoros volt az úton, rengeteg motor és autó csodát láttam!
És a táj, mondanom se kell mint ha mesekönyvben járnék! Sokszor gondoltam, hogy milyen jó lenne ha valahogy teleportálni tudnám a társaságot ide és együtt motorozhatnánk!
Íme pár kép, sajnos indulás előtt egész végig azon gondolkoztam, hogy mit fogok otthon hagyni, aztán rájöttem a kamerát! Pedig fel is töltöttem direkt hogy majd meg tudjam mutatni!
Igen én is!