Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Nekem maradt még abból ,amit a múltkor hoztál , nem baj , ha odaadom Zorronak ?
Ja az idő tökéletes volt. " ritty"
Végül is téged látnak vele, nekünk mindegy
Jó időd volt ma ..........sajnálom , hogy nem tudtalak elkísérni
A genya... Feri mondta már, hogy ki fogod szívni a vérem!
Már zsíros is a szád! De mivel tudjuk hogy a hóembernek a meleg vízet eladnád ezért nem sértődőm meg!

Ritty!
A mai termés 700 km
Gratulálok!
(Biztos lehet rá hayabusa feliratot ragasztani.)
Köszönöm mindenkinek!
Természetesen megpróbálunk vigyázni egymásra!
Gyógyulgass!
Hell Club!
Zorró!:
CONGRATULATION!
Csak aztán.....eztán....vigyázzatok egymásra!
Ez nekem is nagy vágyam volt régen, csak sokat evett és ezért nem vettem meg!

Én most erre gyűjtök!
Gyönyörű!
Gratula és csak balesetmentes kilométert hozzá!
Igen valamikor tervezem hogy lerövidítjük a haza utat pár órával!
Versenyezni meg én nem állok le veled mert már felnőttem és amúgy is... mire való az a sok száguldozás!?

Így már megértelek Zorró barátom!
Sok szerencsét a nagy vashoz!
Valamikor tessék ám megmutatni , de versenyezni nem állok le veled...
Igen valóban nem hasonlít egy busára, de ebben az esetben az eszem döntött! Egyszerűen nem találtam egy normális Busát itt a környéken! Valamint az összeset eladták előlem (de ez nem vicc, az utolsót szombaton mentem volna megnézni erre péntek este lemondta, hogy eladta egy órája ) A többi az meg vagy messze van min. 5-600 km-re, vagy a szokásos "siker sztori" van hozzá... használatból eredő karcok és amikor megnézed akkor balesetes és a másik oldlára is eldöntötték, 3 tulaj és 15ezer km(persze...)! Hát köszi, ilyen nem kell! Tehát maradnak a drágábbak amik szintén több száz kilóméterre vannak! De könyörgöm... 6 éves motorért nem fogok 2.4 millió forintot adni! Azért szerintem az túlzás, amikor beragadt, túltárolt 0 km-es van 3 millióért!
És ilyenkor jönnek az alternatívák, na de mi!? Hát összesen ebben a szegmensben kettő van: ZZR 1400, K1200-1300S
Na már most én úgy gondoltam hogy BMW-t nem szeretnék mert ha valami van vele akkor az horror áron kell cserélni és akkor már a motor nem ér annyit, meg valaki már megpróbálta előttem és rossz vége lett (bocsi GaborXX)!
Akkor marad a Kiwi! Rákeresek több is van a környéken, szép állapotban, na nézzük meg! Elmegyünk és hát nem lehetett bele kötni! Karcmentes, összes szervíz számla (Gyári szervízben), első 50 körüli tulaj (nem gyílkolta), 12 hónap teljeskörű garancia!, új műszaki! (itt nagyon fontos), új fékbetétek, új lánc, új gumi, tehát nem kell hozzányúlni ebben az évben, egy szóval miért ne!? ( Teszem azt hozzá, hogy amik voltak Busák eladók azokra azonnal költeni kellett volna gumi, szervíz, rendszám bevonva stb, szóval sok probléma )
Amúgy meg ha én ott nem vettem volna meg akkor azt mondta Busati hogy Ő azonnal megveszi! És azt nem engedhettem!
Hát nagyából ez a sztori, ha meg nem jön be akkor egy év múlva beszámíttatom egy busába és valamennyit ráfizetek!
Gratu Zorró
Sztem ez nem hasonlít egy Busára...
Gratulálok, bár sajnálom, hogy ellenségek lettünk
Gratulálok! Szép! Örülök, hogy megint hasznos tagja vagy a motoros társadalomnak!
Hello!
Gratula!