Szeva Dávid,
Igen szerintem is, bár rocsónak is igaza van hamar fel tud borulni az egyensúly... de az arany/metál fekete annyira ütős h ki kell próbáljam, ráadásul a forgalmiban is fekete a szín oszt sok nincs rajta.... momentán
650-eshez keresek 2db hátsó lábtartót.
Van valakinek esetleg elfekvőbe vagy tipp, hogy hol lehet rá venni jót? (csak lábtartó kellene, az idom amire rá van szerelve az nem :) )
Illetve a sebességmérő szenzor a hátsó keréknél már nem az igazi, ha valaki tud segiteni ez ügyben is azért nagyon hálás lennék! :)
Szerintem az arany színnel nagyon óvatosan kell bánni. Ha túlzásba viszi az ember akkor giccses és a megfelelő árnyalat kiválasztási is fontos. Ha jól eltalálja valaki akkor szép dolog kerekedhet belőle.:-)
Szerintem akinek "csak" ~1milió van a zsebében az nem vásárol hitelre motort, vagy ha igen az nagy felelőtlenség. Egy jó állapotú raptor szerintem 900-ért jó vétel.
Kérdezted mennyi a reális ára én szerintem e körül mozognak de ,hogy kinek mennyit ér vagy mennyire tartja a motorját az más kérdés jó példa erre az enyém is gsxr 600 2005 ös van fent 800 ezerért meg 1,2 millióért is. Ráadásul ezek a motorok is már az a kategória ha valakinek van ennyi pénz a zsebében lehet már befizet egy újabbra és bevállal mondjuk havi 10000ft részletet.....
Lehet eladó lenne a Raptorom.Mennyi lenne szerintetek a reális ára?Utolsó évjárat(2007),30e valós km(a gyári gumit tavaly szedtem le róla előlről),eredeti Leon Vince kipufogók,hasidom,krosszkormány,duplalámpa.Meg van minden gyári cucc is hozzá,kivéve a kipufogót,Givi plexivel.Bontatlan motorblokk,új gumik,most lett szelephézag állítva,szinkronizálás.Hibátlan.Milyen árban lehetne eladni?
Igen szerintem is, bár rocsónak is igaza van hamar fel tud borulni az egyensúly... de az arany/metál fekete annyira ütős h ki kell próbáljam, ráadásul a forgalmiban is fekete a szín oszt sok nincs rajta.... momentán
650-eshez keresek 2db hátsó lábtartót.
Van valakinek esetleg elfekvőbe vagy tipp, hogy hol lehet rá venni jót? (csak lábtartó kellene, az idom amire rá van szerelve az nem :) )
Illetve a sebességmérő szenzor a hátsó keréknél már nem az igazi, ha valaki tud segiteni ez ügyben is azért nagyon hálás lennék! :)
Köszi! :)
Írtam privátba! :)
Lehet eladó lenne a Raptorom.Mennyi lenne szerintetek a reális ára?Utolsó évjárat(2007),30e valós km(a gyári gumit tavaly szedtem le róla előlről),eredeti Leon Vince kipufogók,hasidom,krosszkormány,duplalámpa.Meg van minden gyári cucc is hozzá,kivéve a kipufogót,Givi plexivel.Bontatlan motorblokk,új gumik,most lett szelephézag állítva,szinkronizálás.Hibátlan.Milyen árban lehetne eladni?
Mesélj, honnan van, és mennyiért...? :)
https://www.hasznaltauto.hu/motor/cagiva/cagiva_v-raptor-11252786