Na, sikerült kiszednem az elszakadt bowdent. Viszont ahol csatlakozik az is kiszedtem, és láttam h ott van egy gumigyűrű ami már igen ramaty állapotban van. Ilyet honnan tudok szerezni?
Szintén a láncvezetőhöz lenne kérdésem.
Sajna elhagytam valamelyik nap és természetesen sehol nem kapni a kis Raptorhoz.
Én szívesen legyártanám magamnak, de sajnos nem emlékszem, hogy nézett ki… (ez azért nem egy olyan alkatrész, amit naponta nézegettem a gépen:) )
Kedves márkatársak, tudnátok nekem képet küldeni a láncvezetőről a Raptor 650i.e.-n ?
Esetleg Pest környékéről van valaki, akihez el lehetne menni személyesen lemodellezni az alkatrészt ?
Előre is köszönöm mindenkinek !
A lámpa és a műszeregység közötti nálam hiányzó elemet keresném. Van hozzá kis plexis “fejegységem”, de szeretném azt is pótólni. Ha valakinél van elfekvőben vagy tudja honnan lehet beszerezni, kérem szóljon.
Sziasztok! Egy kérésem lenne. A Raptorom 2001-es évjáratu. A hátsó henger vezérműláncfeszÍtőjét szereltem ki, de kicsúszott a kezemből és akkor láttam, hogy fehér festékkel egy jelzés van az oldalán. Nem tudom, h. van e jelentősége h. ez a jelzés befelé vagy kifelé esik e. Amennyiben van valakinek ilyen karbis motorja akkor kérem vessen rá egy pillantást, hogy látja e a fehér jelzést.. Amúgy Jó szar helyen van. Előre is köszönöm!!!
Raptor 650 ie :
Termosztátház - hűtőt összekötő csődben van egy érzékelő,, amit cserélnem kell.
Erről tudtok valamit?!