Próbáld meg előfeszítve hagyni egy ideig, hátha megadja magát, majd újra tekerni neki kicsit.
A főtengelyt pedig ne felejtsd el majd centíroztatni, ha megütötted.
Ott egy porvédő és egy karmantyú van. Utóbbi a sokadik szakszerűtlen fékbetét cserénél megadja magát.
Eléggé sok motort forgalmaznak ezekkel a Brembo hátsó fékekkel, márkák után kell kutatni, majd érdeklődni, de ha van is, drága buli!
Sima gumi nem jó, mert a fékfolyadék megeszi reggelire.
Jobban jársz ha veszel egy bontott féknyerget és azt teszed fel, vagy csak belőle a karmantyút. Nekem van egy donorom, talán még a karmantyú jó lehet belőle.
Kakasverrel kell locsolni teliholdkor :)
Meg a kakas tollábol koszorut fonni azta fejedre fel és körbe tánc :)
Amugy rd 350 re felraggasztották .... aztán fel akasztottam drotra a lendkeréknél fogva és kb 3 orat gyapáltam mire leugrott
Szivacsot tegyél a blokk alá vastagon mert ripityára törik...
Sok sikert hozzá...:/
Sziasztok! Mito evoval kapcsolatban lenne kérdésem! HOGY A BÜDÖS PI&@ÁBA LEHET LESZEDNI RÓLA A LENDKEREKET!? Megvettük a lehúzót, ütöttük kalapáccsal, imádkoztunk hozzá, körbe locsoltuk éjfélkor farkasvérrel de semmi... Van esetleg valakinek valami jó trükkje vagy ötlete a leszedésre? Előre is köszönöm a válaszokat! Szép napot
Yamaha aerox féklámpa kapcsolója kompatibilis bele, én fém házas, arany színűt vettem, működik már egy ideje. 1000Ft kb, de jobb mint az mz kapcsolók, főleg, hogy ez belevaló, mivel a féklámpakapcsoló menetemelkedése sűrűbb, nem 1-es.
Sziasztok!
Keresek Mitohoz (1994)
-Plexit
-hátsó féklámpa kapcsolót
-km óra spirált és agyat
és olyan kérdésem lenne hogy váltóba milyen és mennyi olaj kell, illetve első teleszkópba milyen szimering és mennyi olaj.
Előre is köszi
Told be ;)
Az indító reléd behúz, ez jó jel. A relére rácsatlakozik két 6-os anyával az akku + és az indítómotor kábele. Ezt a kapcsolatot zárja rövidre a relé. Próbáld meg, hogy te zárod ezt rövidre, és ha forog rendesen az indítómotor, akkor a relé a gond. Ha semmi, akkor az indítómotor.
Vagy ha van multimétered, akkor még könnyebb dolgod van.
A főtengelyt pedig ne felejtsd el majd centíroztatni, ha megütötted.
Eléggé sok motort forgalmaznak ezekkel a Brembo hátsó fékekkel, márkák után kell kutatni, majd érdeklődni, de ha van is, drága buli!
Sima gumi nem jó, mert a fékfolyadék megeszi reggelire.
Jobban jársz ha veszel egy bontott féknyerget és azt teszed fel, vagy csak belőle a karmantyút. Nekem van egy donorom, talán még a karmantyú jó lehet belőle.
Meg a kakas tollábol koszorut fonni azta fejedre fel és körbe tánc :)
Amugy rd 350 re felraggasztották .... aztán fel akasztottam drotra a lendkeréknél fogva és kb 3 orat gyapáltam mire leugrott
Szivacsot tegyél a blokk alá vastagon mert ripityára törik...
Sok sikert hozzá...:/
Keresek Mitohoz (1994)
-Plexit
-hátsó féklámpa kapcsolót
-km óra spirált és agyat
és olyan kérdésem lenne hogy váltóba milyen és mennyi olaj kell, illetve első teleszkópba milyen szimering és mennyi olaj.
Előre is köszi
Az indító reléd behúz, ez jó jel. A relére rácsatlakozik két 6-os anyával az akku + és az indítómotor kábele. Ezt a kapcsolatot zárja rövidre a relé. Próbáld meg, hogy te zárod ezt rövidre, és ha forog rendesen az indítómotor, akkor a relé a gond. Ha semmi, akkor az indítómotor.
Vagy ha van multimétered, akkor még könnyebb dolgod van.
Nem indul az Evo2-m, eddig ment, de 5 napot állt, és utána nyomom a gombot, és csak kattan egyet az ülés alól, és ennyi.
Nemrég vettem, az akksi új. Mi lehet? Köszi!
http://www.kepesmotor.hu/cagiv...
dellorto PHBS 32 es karburatort keresek.
ha van valakinek, várom az ajánlatot.
Köszönöm: András
Eladó 2db power motor
30 5129874
Amál sem csak trafo van meg cdi af 1 125 röl
Cagiva super city 125 alsó-felső villabefogót keresek.
Akinek van jelentkezzen köszi Sűrgős!
Hívj 305129874.
1998 as motorból
3 után hivj