Rozsdás? Nagykanizsán van ha jól tudom egy cég aki ilyesmivel foglalatoskodik, de nem csak a rozsdát szedik ki belőle, hanem kap valami vegyszert is, a további védelem érdekében.
Persze van ebből házi megoldás is, kavicsok, meg tankrázással, de nem biztos, hogy rendes eredménye lesz! Nameg valamivel kezelni kellene a felületet, mert nem garantálható mindig a teletöltött tank.
Ebben a blokkban sehol nincs balansz tengely, ráadásul a 160as hengerhez való dugó is nehéz. Lehet, hogy görbe a főtengely, vagy máshol kiegyenlítetlen valami forgó alkatrész, de az is lehet, hogy ez simán ilyen. A powert nem fogod tudni feltenni, mert ezen a hengeren nincs helye.
Ez a blokk egy mitoba van benne. Kicsit furcsálom 160-as polini henger van rajta...ide adta az előző tulaj a másik hengerhez való powert,de a lendkeréken nincs rajta a fogaskoszorú sem.. és az a problémám vele hogy ha olyanja van nagyon ráz...általában akkor mikor motorfékkel gurulok...nem tudom megtalálni a hibát...esetleg a blokkban lenne a balance tengely?a fogaskoszorút 3 csavarral kell feltenni? Ha valakinek esetleg van egy eladó vevő lennék rá. Előre is köszi a segítséget...
Az az olaj minőségétől és a stílustól függ, ahogyan használod. Van olyan olaj, amiből a 1:70 is elég lenne, de utcára 1:40 be szokott válni az átlag olajakkal. Persze hátránya ennek is van, de a legjobb a pumpa lenne.
Sziasztok . Blokk közepet keresek kis motorszám táblával együtt + adásvételivel . ocsi107@freemail.hu . akinek lenne esetleg. vagy akinek van ilyen kis tábla az is jó lenne. adásvételivel.
Jó estét.
Cagiva Mito ba ha különolajazás nincs benne csak tankba rakom az olajat akkor milyen arányba rakjam?
1:30,1:40,1:50,1:60?
A segítséget / válaszokat előre is köszönöm mindenkinek.
Sziasztok, segÍtséget szeretnék kérni tőletek: esetleg ha tud valaki super cityhez plexit, idomokat, első sárvédőtartó műanyagokat, az legyenszÍves jelezze. Az esetleges segÍtségeket előre is köszönöm !
Sziasztok. Sportlégszűrőt akarok rendelni de külföldön vagyok és nem tudom megmérni a karburátor légszűrő csonkjának az átmérőjét. Valaki esetleg tudja ? rajt van az a műanyag is ami forog.....
A légszűrőhöz ezek a csonkok vannak amit akarok rendelni. 28mm, 35mm, 42mm, 45mm, 49mm, 55mm. Passzolni fog valamelyik ?
Persze van ebből házi megoldás is, kavicsok, meg tankrázással, de nem biztos, hogy rendes eredménye lesz! Nameg valamivel kezelni kellene a felületet, mert nem garantálható mindig a teletöltött tank.