cagiva mitó .képek szerinti álapot .180ccm .pájára let épitve eladó vagy csere érdekel...((autó nagy benzin motoros))..((motor csak enduró.kross ))érdeklődni csak telefonon..06702712870
Mito Evo I hez keresnék ép plexit bal oldali műszerfalidomot és km óra kihajtást.
Ha valakinek lenne esetleg mind a 3 akkor szóljon.
anno8923kukacgmail.com
Sziasztok!
A következo Raptor/Planet 125 alkatrészekre lenne szükségem (van, ami - tudtommal - u.a., mint a Mitoé:
- szivató bowden
- tank kitámasztó pálca
- km-óra leszorító lemez
- akku leszorító
- tükrök
- gumik
- hűtő
Kérem, akinek van, küldjön árat
Köszönettel:
Forstner Antal
antal.forstner kukac powcomservices.hu
Sziasztok! Volt most kerdes a valto olaj mindegy a vizkozitasa? Valamint kerdeznem a tapasztaltakat hogy kulon olajozasra palyas igenybe vetelhez milyen olajat ajanlotok,esetleg magasabb oktanu benzin arthat e a gepnek? Koszi
Van lehetőség új, gyári hengert venni? Az 5 számjegyű kód alapján rendelhető valahonnan?
Eddig csak utángyártott MITAKA meg ITALKIT szettet találtam.
Valamint a MAHLE 56P19 elérhető valahol? (SP dugattyú)
Mito Evo I hez keresnék ép plexit bal oldali műszerfalidomot és km óra kihajtást.
Ha valakinek lenne esetleg mind a 3 akkor szóljon.
anno8923kukacgmail.com
A következo Raptor/Planet 125 alkatrészekre lenne szükségem (van, ami - tudtommal - u.a., mint a Mitoé:
- szivató bowden
- tank kitámasztó pálca
- km-óra leszorító lemez
- akku leszorító
- tükrök
- gumik
- hűtő
Kérem, akinek van, küldjön árat
Köszönettel:
Forstner Antal
antal.forstner kukac powcomservices.hu
érdeklődni csak telefonon:.06304053450
Mitohoz megmaradt motorblokk alkatrészek eladók + egy két apróság
Milyen évjárat a gumi?
Megvan még a Mitod? Rég láttam.
8 deci kell a váltóba, én Motul hajtóműolajat vettem bele, spirált meg agyat sztem az italmondo-n találsz.
Van lehetőség új, gyári hengert venni? Az 5 számjegyű kód alapján rendelhető valahonnan?
Eddig csak utángyártott MITAKA meg ITALKIT szettet találtam.
Valamint a MAHLE 56P19 elérhető valahol? (SP dugattyú)
Mito EVO-hoz keresnék rezót vagy rendszert, lehetőleg ne gyárit, esetleg egy nagyobb karbit mint 28.
Hátso ülést, plexit :)
30 5129874
Hivj
Nalam vannak dobok ha erdekel
Még is mennyibe adnád?
És esetleg első féktárcsád van?