Cagiva mito hianyos blokk eladó
Ami nincs -henger szett
Önindító
Kuplung
Csak egyben eladó gyujtás állo forgó rész jó..
20000ft
Lengövilla kozponti rugóval egyutt 6000
Karburator 28mm es 10000
Tükrök evo 1-2 6000ft
Üdv! Cagiva Mito idom gittelni való sajnos festeni.Alsó ekeidom,két oldalidom képet teszek fel róla.A régi kőrlámpásé meg dobom van hozzá meg 34dellortó karbi.
Sziasztok segitset kernek:power motornak 12volt mukodik viszont ha osszevan rakva ahogy menni kene nem csinalja a tesztet gyujtasnal :( lehet a potmeter a hibas? koszonom elore is
Kokusan Denki japán Power cuccok eladóak, Tesztelt jól működőek. Gyorsan megvettem de nincs rá szükségem, szerencsére más volt a hiba így eladóak is lettek. amennyibe vettem annyiba adom is tovább. Ár: 17e ft
Találtam itthon fúvókát igaz nincs rajta hogy hanyas de kisseb mint a 145-ös.
Bele raktam be indult 15km alatt 6dc benzint evett meg hát jobb mint 1.5L.
De most sem az igazi, kb 75 a vége ha nem forgatom minden sebességbe, ha pedig forgatom 140lett a vége.
a tűm mérete X48 , 264 dm jelű a tűsfúvóka
Ma kivittem a gépet a terepre" Felmelegedett a motor a hűtő vizem is 40 fok felett volt.És nem állt le,alapjáraton 1000-1500 között mozgott.Ugy hogy nálam csak annyi volt a hiba",hogy hideg volt a motor...
Helló!
Segítséget kérnék van egy super city és szuperül be vágja a 1.7L 15km alatt hosszú távon 60al mentem gyorsabban nem is nagyon lehet mert cső gázra szinte semmit nem csinál. Csak akkor pörög normálisan és megy is ha 1-2-3-4-5-6 csőgáz akkor kipörög és megy 130at .
Dellorto 28 MD karbi van rajta, szét szedtem és ahol a tűszelep van az a fúvóka 210-es. Tű fentről a másodikba van.
Hol lehetne kisebb fúvókát beszerezni/kapni?
Válaszokat előre is köszönöm
Evo1, Evo2, Mito 1 Mito 2
Rengeteg minden van. 6,7 sebességes blokk, henger stb.stb.
06706574245