Helló ezek közül mindegyik használható állapotban van egy árat tudnál mondani hogy mennyibe kerül egy henger dugóval ami jó hengerfejjel együtt előre is köszi. 00laszl18@gmail.com
sziasztok..valakinek esetleg lenne eladó sx 50 es idomszett garnitúrája ami csak létezik..elsősárvédő nélkül...árajánlatot kérek gabor8181@freemail.hu ra vagy 30 605 6883
Üdv nektek!
Van egy 98-as évjáratú Rx-em.
Az lenne a kérdésem, hogy gyárilag milyen gyertyát írnak elő vagy milyen típusú/fajtájú gyertya lenne jó bele?
Válaszotokat előre is köszönöm
ha kell valakinek megveszi ha nem kell nem veszi nem kenyére kell üzemképes müködik és leszámitva a tényeket eredeti minarelli am6 ha tetszik ha nem lelehet fikázni nyugotan de nem érdekel az ára akkor is annyi amennyi
Bocs hogy beleszólok de ez 40 rongy? :D
Így kép alapján elég kókányolt :D Dekni kínai,annak a kuplung kiemelőtengelynek sem előre kellene húznia :D
Hol láttál 55-ért kínai blokkot? Kis keresgélés után 30-ért lehet kapni :D
szia---sziasztok..eltekintve afelmatricázott áraktól mindent amita képen láttaok odaadok 20 000ftért.... villákat vázakat stb..teleszkópokat...... egy két apróság hiányzik már de még van jópáfr cucc... 30 605 6883 a piros teló és a h sárvédő már nincs meg...
Hali. Szétugrott a gázbowdenem az összekötőnél, pontosabban a karbi felé haladó. Valakinek valami tipp, hogy hogyan tudnám összerakni? (nem ér végi ga házban így nem tudom vissza akasztani a fő bowdenre).
Biztos létezik de nekem nincs.
azért köszönöm a válaszod, legalább tudom hogy ez biztosan jó bele :)
rv-s henger jó az am6 -bllokra?
Van egy 98-as évjáratú Rx-em.
Az lenne a kérdésem, hogy gyárilag milyen gyertyát írnak elő vagy milyen típusú/fajtájú gyertya lenne jó bele?
Válaszotokat előre is köszönöm
Így kép alapján elég kókányolt :D Dekni kínai,annak a kuplung kiemelőtengelynek sem előre kellene húznia :D
Hol láttál 55-ért kínai blokkot? Kis keresgélés után 30-ért lehet kapni :D
Köszi :)
Minarelli AM6os blokkhoz keresek gyújtás felöli deknit.
van valakinek eladó aprilia rx 50 hez való tankfelfogató csavarjai?