Kézikönyv:
Sebességváltó olaj (ajánlott): IP F.C., SAE 75W - 90 vagy Agip GEAR SYNTH, SAE 75W - 90.
Az Ön által választott másféle sebességváltó olajnak, csakúgy mint az ajánlottnak, jó minőségűnek
kell lennie amelynek teljesítményszintje eléri, vagy meghaladja Az A.P.I. GL-4 előírásait.
Sziasztok! Egy olyan kérdéssel fordulnék hozzátok, hogy ha Supermotorosítani szeretném a motoromat, akkor szerintetek milyen/melyik motor kerekeit válasszam bele? Jó lenne, ha működne a km/h. RS Felnik nem jók rá? Azzal működne az óra? Köszi előre is a válaszokat!
Elég neki.
De ahhoz egy fasza főtengely se árt. Hamarabb szétmegy.
Nem sok mindent ér a 160-as henger! Jobb egy gyári 125-ös. Főleg ha még megpiszkáltatod.
Az is 28 as volt. Vettem bele legszuro szivacsot. Ja a valtot megszoktam mar az elso 20 percben, csodalkoztam is. Es megyek mas motrokkal es erdekes h nem keverem :O h-h hogy all a kipuff?
Sebességváltó olaj (ajánlott): IP F.C., SAE 75W - 90 vagy Agip GEAR SYNTH, SAE 75W - 90.
Az Ön által választott másféle sebességváltó olajnak, csakúgy mint az ajánlottnak, jó minőségűnek
kell lennie amelynek teljesítményszintje eléri, vagy meghaladja Az A.P.I. GL-4 előírásait.
75W40 Most akkor milegyen? :S
600cc azaz 6deci. De ott van a jelző is hogy meddig kell önteni csak ki kell csavarni ...
De ahhoz egy fasza főtengely se árt. Hamarabb szétmegy.
Nem sok mindent ér a 160-as henger! Jobb egy gyári 125-ös. Főleg ha még megpiszkáltatod.
34-es karbi elég lenne hozzá?
Gondoltam megírom. Ha már felhívtam ez ügyben.
Amúgy 2