hali nekem van 1 hónapos RX-em és volt/van egy csomó problémám vele, először is forralta a vizet először azthittük h hengerfejes aztán megscináltuk mindig nemjó egy hétig szarakodtunk aztán rájöttünk hogy a főtengely fogaskereke szétment (mivel műanyag!), szal olajzás sem volt pfffff. Később észtrevettük hogy a telóban nincs olaj (kiment a szimering), aztán kész lett azis jártam vele egy hétig DT-s gyerek azt mondja, h ez a motor egy fos. Na erre berágtam elvittem a szerelőhöz nézze át mert nehogy már egy 30 lovas versenyendúró szarabb legyen mint egy 15 lovas sima endúró. Aztán felhív röhögve, h egy Honda Dio gyújtótekercse van benne, ami persze nem tudja vezéreli a power szelepet, pfffff. szal megrendeltem szerelőm manuálisan kinyitotta a powert szal alacsony fordulaton 0 de ha eléri azt a fordulatot amikor egyébként nyitna a power akkor gyilkos lesz a vadállat (csak addig még 2x ledadog ugyanis egy robogó gyujtótekercs nemad akkora szikrát ami betudná lobbantani azt a benzinmennyiséget ami a 34-es karbin átmegy). de egyébként kibaszottul kira kinézetre is meg úgy összességében is.
Tehát nagyon figyeljetek oda motorvásárláskor
ja és még azt szeretném kérdezni h pontosan mik a specifikáció a motornak ahány leírást olvastam annyiféle hülyeségeket irkáltak
enyém áttételezve van,és így kiló50 körül,de így viszont nem emelgeti magát.... amúgy 125-130 körül mennyiért vetted?(motor.hu-n volt a hírdetés,fekete rx?)
sziasztok! nekem egy 96-os rx-em lenne, supermotonak átalakítva, a kérdésem: nincs hozzá valakinek használati útmutatója? ja és mégeggy: a kilóméterórája nem mér valami jól, pontosabban jóval kevesebbet mutat, mitől lehet? előre is köszi
Szeretnék segítséget kérni egy aprilia rx50 kuplungjának működéséhez. Nem működik a kuplung. Ami bemegy a kuplunghoz kör acél (ezt mozgatja a bovden) nem emeli ki a kuplungot.
Szewasztok mindenki!Még uj vagyok de lasssan ,felakasztom magam...elmesélem az én kis történetem:3éve vettem 270ért egy 1991-es Rx 125-öst (rotax 123)blokkos.Nagyon gizdán ment ,egészen1hétig azután hipp- hopp,volt power ,nincs power.Elöször tippeltünk , hogy a kipufogobam lehet vmi ami szétment,tévedtünk.majd gondoltuk nem nyit a szelep...ebben is tévedtünk ugyanis amikor manuálisan kinyitottuk akkor sem adta le azt a nyomatékot mint amikor jo volt,söt a 1/4ét sem.Ezután következett az aprilia hivatalos szervíz.Az okosok felgenerálozták+gyújtást is cseréltek(150000HUF)...Hazahoztuk...és...NEM VOLT JÓ!!! már nemtom mit tegyek h jó legyen ,sokan mondták h,a gyujtásnak 7800rpm nél meg kell változnia h leadja a maga kis 32-36 loerejét,és ez nekem nincs v nemtom.Plíz segítsetek mert felrobbanok.+éve nem megy az rx em normálisan most kb16-17loerö,nagyon gyatra,nincs löket ,sem nyomaték fél év még eléri a 100km/h-s tempót(bezzeg amikopr jo volt hipp-hopp 130)na mindegy ...Várom értelmes segítö hozzászólásotokat!kösz(bármit tudsz ami elörébb vinne plíz szolj,vagy ird le!!) kösz
50es rx-em eladó sorba került, 125re váltás miatt... 80as még azért megmarad ha vki tud rá vevőt...fontos lenne köszi http://www.motor.hu/motor_vpage.jsp?id=30652
Szia! Ez a cross pálya kérdés érdekes,nemtok rá mit mondani,nekem jó p ár haverom használja az RX et..sőt az egyik srác versenyzett is amatőrbe RX el,és semmi kára nem lett a mocinak,az igaz,hogy vastagabb olajat kell nyomatni az első telókbe,hogy keményebbek legyenek cseppet,a hátsót meg te tudod hozzá állítani...Azt simán lehet!
Szerintem is bírja,mert a maga nemébe könnyű kis motor és nagyon jól kezelhető...Csak én azért adtam el,mert nem volt sz ívem pörgetni ...így meg nem igazán tudtam vele haladni!
De sztem jó kis mocik!
CSá!!
Kérdeznék egy két dolgot az RX125ről úgy általában???Hogy bírja krosszpályát persze nem állandóan csak néha mennék vele ott!!Mennyire drága hozzá az alkatrész??Mennyi egy 160as pollini??Köszi előre is!!!!!
Tehát nagyon figyeljetek oda motorvásárláskor
ja és még azt szeretném kérdezni h pontosan mik a specifikáció a motornak ahány leírást olvastam annyiféle hülyeségeket irkáltak
felnit keresek 125-ös rx-re
első meg hátsó is kéne
ha tud valaki szóljon
amúgy ez itt a gépem
Szerintem is bírja,mert a maga nemébe könnyű kis motor és nagyon jól kezelhető...Csak én azért adtam el,mert nem volt sz ívem pörgetni ...így meg nem igazán tudtam vele haladni!
De sztem jó kis mocik!
Nem tud valaki eladó 125-ös rendszámos endurót?
Kérdeznék egy két dolgot az RX125ről úgy általában???Hogy bírja krosszpályát persze nem állandóan csak néha mennék vele ott!!Mennyire drága hozzá az alkatrész??Mennyi egy 160as pollini??Köszi előre is!!!!!
nem tudod hogy melyik felnikkel vitték el?
mert azt mondta hogy ha megmaradnak az enduro felnik az első tárcsát elaja róla.