A hátsó lámpa ACERBIS... Ára nemfix de oan 200 körül akarom adni!! remélem nemsok érte, sztetek?? Pár info: el.-há. tárcsa, Ufo fejidom, 19-es dellorto karbi, full POLINI szett... (most vettem rá új markolatot oan színű mint az oldala, naon kemény )
Az pont jó !
Legalább nem kell sokat tolnod a mocit,és anyádék is vihetnek meleg kaját,és nem kell melegíteni !
Ez csak vicc volt ! Rossz vicc tudom!
Nahh akármilyen motort veszel,és tudnék neked segíteni matrica készítésben! Van ismerősöm aki csinál!
De ha neked van az mégjobb!
Csináltatsz pl RX 50 R matricát!
Ítt a kép a régi hondimról nézd meg!
Remélem tudtam tanácsot adni,és segíteni!
Jahh meg a hengerből ki kell reszelni szépen a számot! Rx be nincsen :)
Kis köbcentis négy t vel még nem mentem,az első az a mostani hatötvenes...de ez sztem elég brutális...Lehet,hogy egy kettő ötven kellett voolna! De meg kell szokni majd...
Stem feltétlenül vegyél egy 125öst mertakkor fogod meglátni,hogy bejön e a motorozás igazából vagy nem...
Hát 15LE v. 30LE azért vannak különbségek,nem kevés,sztem halálos ha a kettőt össze akarod hasonlítani,mert amikor kinyit a power akkor új világ kezdődik!
Csáó!
Én nemtudok videot küldeni neked,de már eladtam....De viszont ha téped neki a szarvát
akkor nagyon megy...Csak én nem élveztem azt,hogy ha nem huzom akkor nem megy...De most meg lehet,hogy a másik végletbe estem a 650essel......
De majd kiderül ha már jön a jó idő..
Rx ről annyit tudok mondani neked,hogy ugratást nagyon jól bírja,a telója kurva jó. az első és a hátsó is! Ilyen,hogy kaparás...hát ha neked arra kell egy motor,hogy csak kapargassál vele...hát nem is tudom. Sztem jó kis motor a maga nemében!
Rendkívül elszomorító,hogy ijen ......úriemberekket kell olvasgatnunk!
Úgygondolom téged sem bántottunk semmivel,akkor miért ez a rekciód?
Egyébként azért kérném a videót,mert nem tudom eldönteni,hogy tuning vagy
csere.Felhúzva 20Le-50 000-ért,vagy 33Le kb:150 000-ért.
Az a kérdés megéri-e?
Arra lennék (elsősorban) kíváncsi,hogy mit tud egy motor 30Le körül.
Egykerék, ugratás, kapartatás és minden ami enduro.
Nem tudom megitélni a külömbséget 15 és 30Le között.
Sajnos sehol nemtaláltam RX 125-ösről videót.
Ha van rá lehetőségetek,(és megtennétek)felrakni.
KÖSZÖNÖM!
Ha megvan a másik (és addig le nem csuknak)beszélünk a matricáról.
Problémamentes endúrózást!
Legalább nem kell sokat tolnod a mocit,és anyádék is vihetnek meleg kaját,és nem kell melegíteni !
Ez csak vicc volt ! Rossz vicc tudom!
Nahh akármilyen motort veszel,és tudnék neked segíteni matrica készítésben! Van ismerősöm aki csinál!
De ha neked van az mégjobb!
Csináltatsz pl RX 50 R matricát!
Ítt a kép a régi hondimról nézd meg!
Remélem tudtam tanácsot adni,és segíteni!
Jahh meg a hengerből ki kell reszelni szépen a számot! Rx be nincsen :)
Eldöntöttem,cserélek 125-re,de a rendőrökkel mit kezdjek?
Három házzal odébb van az örs!
Stem feltétlenül vegyél egy 125öst mertakkor fogod meglátni,hogy bejön e a motorozás igazából vagy nem...
Köszönöm szépen,kíváncsi vagyok,hogy mi a véleményed 4ütemről?
Én nemtudok videot küldeni neked,de már eladtam....De viszont ha téped neki a szarvát
akkor nagyon megy...Csak én nem élveztem azt,hogy ha nem huzom akkor nem megy...De most meg lehet,hogy a másik végletbe estem a 650essel......
De majd kiderül ha már jön a jó idő..
Rx ről annyit tudok mondani neked,hogy ugratást nagyon jól bírja,a telója kurva jó. az első és a hátsó is! Ilyen,hogy kaparás...hát ha neked arra kell egy motor,hogy csak kapargassál vele...hát nem is tudom. Sztem jó kis motor a maga nemében!
Úgygondolom téged sem bántottunk semmivel,akkor miért ez a rekciód?
Egyébként azért kérném a videót,mert nem tudom eldönteni,hogy tuning vagy
csere.Felhúzva 20Le-50 000-ért,vagy 33Le kb:150 000-ért.
Az a kérdés megéri-e?
kotlo=nálatok a baromfival.
kár volt elcsufítani az oldalt.
Egykerék, ugratás, kapartatás és minden ami enduro.
Nem tudom megitélni a külömbséget 15 és 30Le között.
Sajnos sehol nemtaláltam RX 125-ösről videót.
Ha van rá lehetőségetek,(és megtennétek)felrakni.
KÖSZÖNÖM!
Nagyon megköszönném!
Addig tréningezzél nyugodtan!