mitogeri! ha látsz vmerre 1 am6os blokkot,vagy lehet am345ös is érdekelne....mert van a 3sebességes blokom,de egy 100asba lenne a 70es hengerszett,lehet megérné venni 1 újabb blokkot...majd szólj kérlek!
bátyámé lesz amolyan kocsmába járós, azért nem akarom megcsinálni olyanbrutálra. csak azért gyorsan odaérjen nehogy kihüljön a söre.
mikor a husky val járt mindig mehettem utánnuk mert kicsit... állapotban nem mindig birta beinditani .
hát azt mondják hogy 125 RX 35 lo,anyi nemhiszem de 30 tutira,olyan 45 mint amilyen 35 eredetileg biztos lessz!!!!!
vigyázz a lovat meg is kell etetni ahoz hogy menjen,nagyobb teljesitményu karbi is kell!!!!
a rezoja jo neki,de kipuffot is kell cserélni!!!
és nem ártana egy crossz légszuro, a 160-assal 45 lo biztos volna.
nyisd ki a powert tisztára,ha mukodik akkor nem lehet kinyitni annyira mintha leveszed a motorját és meg akasztod akkor jobb sokkal.
a sintesi af1 hez kellene a power szelepnek a ház+a benne lévő rugó( a sima membrános sintesi)mert van egy javitásra nálam, és hiányzik a kupakja, és csodálkozik a gazdája hogy alapról semmit nem megy a motor és hogy fulad.
Hát átalakítás,,az rx-en semmit nem bántottam,kivéve a rugóstag rugó tartó alsó tányérjának a sarkából szedtünk le 2mm-t.
de a többit kellett variálgatni..
Mennyiét eladó az RX-ed?
nagyon király a villa milyen árba poliroznak egy ilyet???
Nincs valakinek eladó Rx 50 hátso fogaskereke (R51) nagyon kéne !!!!!!!
itt a készülő rx emhez a lengővilla ma hoztam el a polirozós emberemtől:
Motort szeretnék venni, 125-ös endurót.
Melyiket ajánljátok?
Aprilia RX125
GAs Gas 125
Husqvarna WR125, WRE125,
Tm 125
KTm EXC125
Yamaha Dt125
1993-évjárattól nézve.
mikor a husky val járt mindig mehettem utánnuk mert kicsit... állapotban nem mindig birta beinditani .
akkor ide johet 36-os KX-es 38-as CR-es!!!
ha már egyszer akkor rendesen!!!
tudod te hogy kell!!!
neked lessz vagy valaki másnak?
crosszra vagy hard-hard endurora?
alu aroww dob van hátul .
és a légszürőnek is már utánna néztem.
vigyázz a lovat meg is kell etetni ahoz hogy menjen,nagyobb teljesitményu karbi is kell!!!!
a rezoja jo neki,de kipuffot is kell cserélni!!!
és nem ártana egy crossz légszuro, a 160-assal 45 lo biztos volna.
nyisd ki a powert tisztára,ha mukodik akkor nem lehet kinyitni annyira mintha leveszed a motorját és meg akasztod akkor jobb sokkal.
Hát átalakítás,,az rx-en semmit nem bántottam,kivéve a rugóstag rugó tartó alsó tányérjának a sarkából szedtünk le 2mm-t.
de a többit kellett variálgatni..
szép, nekem most van készülőben a 160 as pollini hengerrel, miket kellet átalakitani hogy bemenjen a hátsó lengővilla?
ya meg figyu mán Geri, azt csiripelik itt a hozzáértők hogy nálad létezik alkatrész apriliához, igaz ez ?