Na kicseréltem a gyertyát, télleg le kellet hozzá venni a tankot . Annyit változott h most hidegen is első rúgásra beindúlt szivató nélkül. Szerintem a kipufogót kell még kiégetnem és jó lesz. Mondjuk kereskedésből hoztuk, úgyhogy nem mostanába mehettek vele. Én mentem vele 50km-ert , de szerintem már erősödött egy kicsit.
Nekem még a régebbi idomokkal van a motor, és elég neki ha csak a jobb oldali idomot veszem le, de ahogy figyelem, neked lehet hogy a tankot is lekell venned. Pár csavar az egész, ülés, oldalidomok, tank le és cserélheted is.
Még 1 kérdés ha nem baj ! Az a helyzet, hogy nem nagyon férek hozzá a gyertyához. Levettem az oldal idomot a tanknál, de akkor sem lett jobb . Le kell szedni a tankot, hogy hozzáférjek vagy mit csináljak?
Oké köszi a segítséget! Akkor megpróbálom ezeket aztán majd mondom h mi lett
Jah egyébként milyen olajat ajánlatok bele?
Meg még 1 kérdés. A láncom teljesen "száraz" mivel olajozzam be? Műszer olaj vagy külön lánc spray-el?
Ahogy tanult kolléga, domi223 is mondta, először az apróságokkal kezd, levegőszűrő, gyertya, olajok, kipufogó és power tisztítás, utána ráérsz a komolyabb dolgokkal is foglalkozni.
Leginkabb ne kezd el tuningolni. Nézd meg hogy nyit e a power rendesen. Nincs e elkokszolódva, nincs e a karbi eldugulva, normális olajat használj, kipufogót égesd ki. Legszűrőt cseréld, vagy tisztísd ki.
Hali! Most vettem 2 hete egy RX-et! És jól néz ki meg minden! De szerintem nem húz jól! 94-es évjáratú. 15.000 km van benne. Egyedül a kipufogó vég tuning a többi mind gyári még! Mit tegyek h jobban menjen? Köszi a segítséget!
üdv láttam vki rx 125 keresett tankot nekem van 3db 89-92ig világos lila hozzávaló 2db sötétkék idomokkal csappal sapkával 15eft valamint 94-06ig egy fekete és egy szürke de ahhoz nincs idomom csak ülésem tel 06703859600 emailre nem válaszolok mert nincs időm
Eladó rotax 123asra való Arrow rezó, akksi alattis téma. Ára: fix 25ezer... Valamint pár cucc még: blokkfelek, deknik és még pár apróság kallódik, valamint tudok segíteni főtengelycsapágyak és szimeringek olcsó beszerzésében (5500 Ft 2 Koyo C3as csapágy + 2 főtengelyszimering)...
Jah egyébként milyen olajat ajánlatok bele?
Meg még 1 kérdés. A láncom teljesen "száraz" mivel olajozzam be? Műszer olaj vagy külön lánc spray-el?
Én kiváncsi lennék a rezóra, meg van más cuccod is az etx ről? pl első féktárcsa?
Srácok,van egy aprilia etx(rotax123) komplett arrow rendszerem nemtudom jó-e rx-re,majd lefényképezem,ha valakit érdekel zaklasson
Ugyanitt delorto vhsb 34es karbi szivcsonkal mindennek kompletten ugyanígy az etx-ről.
gilera@vipmail.hu balatonmotors@hotmail.com 06705540998
Eladó rotax 123asra való Arrow rezó, akksi alattis téma. Ára: fix 25ezer... Valamint pár cucc még: blokkfelek, deknik és még pár apróság kallódik, valamint tudok segíteni főtengelycsapágyak és szimeringek olcsó beszerzésében (5500 Ft 2 Koyo C3as csapágy + 2 főtengelyszimering)...
Üdv: Pisti fepi3[kukac]freemail[pont]hu
Levettem a fedelet,és nincs bent semmi át lehet látni a csövön.
Sajnos nincs benne megnéztem.Meg tudod mondani ,hogy honnan tudok venni vagy szerezni?