hát mihez képest a maga 30-32 le-jével meg az én 50kilós testsúlyommal szerintem egész jót hasít a gép bár még nem nagyon gyorsulgattam vele de a 180as runnert azt lealáztam... nem nagyon akarok vele rajoskosni me ha megindul a motor azt meg is kell fogni és 3szor nehezebb mnt én tehát ovatósan bánom velemég
Na mi van danika erre má nem tucc mit mondani me 100%-ig igazunk van ...
és még egyet nem értek minek kellett elkezdened okoskodni a derbiddel az aprilia forumon???????
hi mindenkinek!
nem nagyon kéne itt eröltetni ezt a derbi dolgot dani mert elég ragyik ha felmentek a debi oldalára és ott megnézitek őket már ott a szalonmotoron megvan folyva a festék meg felvan jőve a matrica tehát... és ki tudja miből rakták össze a blokkját
Ja Danika..és mi az,hogy KTM hang te nagyonhülye...
4T hang inkább te szerencsétlen...ennyit tudsz a motorokról és nemtöbbet...Tehát kuss és húzzá a Derbi forumra .Ennyi!
Mit akarsz tudni?! Kérdezz!
Kellene nekem aprilia rx manual és workshop,lehetőleg angol nyelven és ingyen vki plz help.
és még egyet nem értek minek kellett elkezdened okoskodni a derbiddel az aprilia forumon???????
Ennyi......
nem nagyon kéne itt eröltetni ezt a derbi dolgot dani mert elég ragyik ha felmentek a debi oldalára és ott megnézitek őket már ott a szalonmotoron megvan folyva a festék meg felvan jőve a matrica tehát... és ki tudja miből rakták össze a blokkját
4T hang inkább te szerencsétlen...ennyit tudsz a motorokról és nemtöbbet...Tehát kuss és húzzá a Derbi forumra .Ennyi!
Izlésficamod van enyhénszólva