elárulom hogy nem 3 loerö a 50es senda hanem 9 gyárilag ugyhogy buktad raadasul nem hiszem hogy a rx50 az jobb lenne masresazt pedig az a 16 éves aprilia jó de semmi sem gyári rajta 16 éves derbi is tudna olyan lenni ha mindent átépitenél rajta
most mit veszekedjünk 1 derbi miatt?említésre se méltó (ez saját vélemény,mentem már 50es derbivel,3le,alig ment....1ébként láttam neked zsír új 4t 125 sendát 890e.-ért)
jo bocsánatot szeretnék kérni nem volt igazam
cska tul kevés idom volt hogy kifejtsem. de igazatok van. az uj derbik szebbek de a debi csak most futott be és az is igaz hogy sokkal erosebbek a apriliak de viszont a derbi csak kis motorut csinál(egyelöre) és a 125 ös enduroja pedig 4t tehat termeszetes hogy gyorsabb.
2. szarul néz ki a 2 lámpa szentem
3.az 50es akkor is gyengébb (K)
50-125ig derbi a király
cska tul kevés idom volt hogy kifejtsem. de igazatok van. az uj derbik szebbek de a debi csak most futott be és az is igaz hogy sokkal erosebbek a apriliak de viszont a derbi csak kis motorut csinál(egyelöre) és a 125 ös enduroja pedig 4t tehat termeszetes hogy gyorsabb.
amugy ha az télleg 16 éves akkor gratula
Majd mindjárt beszélek vele
utána 1 erősebbet is
Nem mondtam,hoyg szépek,csak az enyém kurva szép ennyi!
Meg erős mint a szar!
http://www.derbi.hu
de 1enlőre az ősök nem engednek motorozni mert lázas vok és hétvégén verseny....
amikor járattam folyamatos alacsony fordulat nagy gáz.
Ezt már irta Vityak