Amikor JAG vette akkor kurva szép volt a motor...kár volt elbaxni a hátulját ezzel a rohadásos feketével
Nahmindegy....
Nem az enyém NEmtom,hogy ki hajtotta szét annyira nem ismerem JAgot!
Csak láttam amiko rmég cross gumival elsujjedt a sárba azon röhögtünk,hogy hogy lehet ilyet csinálni :D
1 Piaggio NRG mc2 fullos állapotba+150 javítás, kilehettte volna 60ból is hozni, de így így tutis a gép. Nemtom még nem sikerült vele normális 100km-t menni vele.
Gödöllői vagyok, de Bp-re járok suliba.
A gép 160as pollinis, 32es vhsb karbi, pollini vég dob aprilia torok, polisport kézvédő+sárvádő+fejidom+ 1 Hebo fejidom (ezzel lehet vizygázattani)
Most éppen super moto szett van rajta brembo felnikkel (Cagiva freccia, Mito 1en voltak ilyen felnik) + cross felni félig slick cross gumákkal, de téli resz rajta rendes cross gumi.
Bejáratós még, de 140et könyedén megy, új lánc, has védő, fényezés, henger+dugó+karbi+légszűrő+légszűrő ház. stb...stb....
Köszi az ajánlatot...kurvaszívesen élnék vele ,mert a motorok a mindenem meg a kocsik...és az ilyen dekoros dolgok kurvára tetszenek,de még 17éves vagyok és sajna suliba járok....
De ha nyáron is áll a lehetőség akkor szivesen mennék melozni!
Sajna hiába írom le ez egy külön szakma!Viszont ha van kedved gyere el melózni hozzám, így ngyon sok tapasztalatot tudsz szerezni!
Igazából nem az anyag(kb10e/m2) a sok, hanem k..va sok a meló vele!
Nagyon zorall a pegaso igy...csak kár,hogy kurvára nincsen ennyi pénzem
Hogy kell csinálni ezt a dolgot,hogy hátha megtudnám magamnak csinálni!
NEmirnád le emilbe?! örülnék neki nagyon!
Amúgy is a gyári lila nem az estem, nagyon vonzaná a "meleget".