megnézem ma este mi maradt, de ezeket mintha már elvitték volna, illetve a ram airt otthagytam Polyák Lacinak.
Oldal idomok tutti vannak jó állapotúak 2-3 pár. Meg tükrök is vannak biztosan
Miben kell a segitseg? Beszelj Polyak Lacival.
Nekem tul sok idom nincs sajnos arra hogy atalakitsam. A motorjaval kapcsolatos dolgokat szivesebben elvallalok
Az újabbhoz, (2004-től volt egy nagyobb átalakítása az RSV-nek) nálam is van két gyári új idom, egy fejidom és egy bal oldali oldalidom. 2003-ashoz nem jók.
Üdv! Van pár eladó holmim. Az egyik egy pár MIVV GP karbon slip on. Az egyik oldali kipufogó sérült, nem lyukadt át. A másik komplett, használt Power Commander V Autotune lambda vezérlő-fűtővel. Érdeklődés: 06 70 2846444
Sziasztok RSV tulajok!!! :)
Jelenleg egy R6 tulaja vagyok, de szeretném a következő szezont egy RSV 1000 nyergében kezdeni!!!
Mille ami a pénztárcámnak is megfelelő árfekvésben van, esetleg van köztetek aki megválna a motorjától???
Ajánlatokat ide, vagy emailben várnám!!!
beciby@citromail.hu
Köszönöm előre is!!!
Oldal idomok tutti vannak jó állapotúak 2-3 pár. Meg tükrök is vannak biztosan
Nekem tul sok idom nincs sajnos arra hogy atalakitsam. A motorjaval kapcsolatos dolgokat szivesebben elvallalok
Ha gondolod innen mar at is alakithatod
Jelenleg egy R6 tulaja vagyok, de szeretném a következő szezont egy RSV 1000 nyergében kezdeni!!!
Mille ami a pénztárcámnak is megfelelő árfekvésben van, esetleg van köztetek aki megválna a motorjától???
Ajánlatokat ide, vagy emailben várnám!!!
beciby@citromail.hu
Köszönöm előre is!!!