sziasztok! Nemrég vettem egy rsv mille-t 2000-es évjáratút. valaki tudna küldeni nekem linket, vagy e-mailre valami használható le írásokat ?köszi előre is ! széles utat!
Na, megint egy Suzukis...eltévedtél? Méghogy a GSR600 bár lehet hogy a Millén az egyik henger nem működött . A legutóbbi pályanapon a Ringen a célegyenesben a kigyorsítástól a féktávig a 600 - as pályagépek úgy maradtak el mint a borravaló, pedig az enyém full gyári széria, még egy végcsövet sem raktam rá és a szoftver is az alap utcai ami a lambdaszondát is figyeli. Egyébként ezen a távon még az 1000 - sek sem tudtak ledobni, talán ha egy-két méterrel nőtt a távolság, pedig agyon voltak tuningolva.
Olvasd el még egyszer a hozzászólásom!
Biztos,h eladta,vagy nincs meg neki. De pont ezért KÉRDEZTEM, h ÉN hol tudnék beszerezni,szintén egy lámpa készletet.
A profi:
Profi hozzáállás: igényes a munkájára, pontosan, szépen, odafigyeléssel dolgozik, hanyagság nála szóba sem jöhet.
Profi szakértelem: szakmailag "nagyon ott van", pontosan tudja mit csinál, ismeri a márkát és a típust kívül-belül.
Profi műhely: minden szükséges általános és specifikus célszerszám és műszer, illetve szoftver a rendelkezésére áll.
Nagyjából ennyi. Budapest és környéke pedig a város és az agglomeráció. Remélem kimerítően pontos válasszal szolgáltam.
Mit jelent szamodra a profi (ezt mindenki maskent ertekeli) es milyen temaban pontosan?
Mit jelent a BP kornyeke szamodra azt nem tudom. Abony meg belefer?
Jopar dologban en is tudnek segiteni, dehat 140kmre vok a nagyfalutol.
Valami kerdes van csak csorgess!
Btw a te dashboard verziodnal ha eltunik az EFI (marpedig eltunt)akkor nincs aktív hibakod. Ha megmarad akkor lehet tovabblepni es megnezi azt. Vagyis minden ok.
A lenullazott km ora utan nezek meg. Ez Tobb, mint érdekes! Tudjuk mitol van, az a kerdes Hogyan lehetne visszaallitani.
Amúgy meg gratula a vashoz !
Erről tudsz valamit? Valahol ott lehet felétek.
http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_rsv_1000-9280252
Biztos,h eladta,vagy nincs meg neki. De pont ezért KÉRDEZTEM, h ÉN hol tudnék beszerezni,szintén egy lámpa készletet.
Ezek alapjan Laci Abonyban. Bar a tavolsag nem illik a "wish list"be , de a jo rsv szerelo nem tul gyakori.
Nana, nagy szavak ezek...
Néhány éve a te fajta Millédet a GSR600 is verte a gyorsulási versenyen, nemhogy a 750-es Gixxerek...
Profi hozzáállás: igényes a munkájára, pontosan, szépen, odafigyeléssel dolgozik, hanyagság nála szóba sem jöhet.
Profi szakértelem: szakmailag "nagyon ott van", pontosan tudja mit csinál, ismeri a márkát és a típust kívül-belül.
Profi műhely: minden szükséges általános és specifikus célszerszám és műszer, illetve szoftver a rendelkezésére áll.
Nagyjából ennyi. Budapest és környéke pedig a város és az agglomeráció. Remélem kimerítően pontos válasszal szolgáltam.
Mit jelent a BP kornyeke szamodra azt nem tudom. Abony meg belefer?
Jopar dologban en is tudnek segiteni, dehat 140kmre vok a nagyfalutol.
Köszi
Btw a te dashboard verziodnal ha eltunik az EFI (marpedig eltunt)akkor nincs aktív hibakod. Ha megmarad akkor lehet tovabblepni es megnezi azt. Vagyis minden ok.
A lenullazott km ora utan nezek meg. Ez Tobb, mint érdekes! Tudjuk mitol van, az a kerdes Hogyan lehetne visszaallitani.