Üdv Mindenkinek!Érdeklődnék,hogy valaki Sopron-Fertőd-Kapuvár vonalon a hétvégén motorozik-e ?Vagy volna kedve most ,vagy a közeljövőben csatlakozni egy kis ténfergéshez?Mindenkinek kellemes motoros hétvégét kívánok!:)
Szia!
Tavaly vettem egy bontottat RSV-hez mert mert úgy volt hogy kell, de még sem kellett. 10E volt az ára, ha kell szólj, 10E-t tudom adni én is.
Üdv,W.
Helló!
A zx10r után az RSV kicsit gyengének bizonyult.
A sor 4 után elég megszokni V2-őt.
Hát a kettő két külön fogalom!
Az egész más stílus,motorozás szempontjából is.
Sziasztok. Egy RSV 1000 R műszerfal elrepedt felső borítását kellene cserélnem. Van valakinek egy jó tippje, honnan szerezzek, hogy nem kelljen a gyári újat megvennem?
Sziasztok!
Cseréltem hátsó fékcsövet.
Hogyan lehet normálisan légteleníteni a féket?
Már mindent elkövettem vele és nem akar felkeményedni.
Mi a teknikája?
szia,én már így vettem a motort,nem volt vele problémám. pontosan nem tudom hogyan működik,de szerintem a motor fordulatszámát és a sebességet figyeli,ezek alapján mutatja hanyadik fokozatban van épp. elég jól működik,csak néha visszaváltáskor megbolondul kicsit.
Tavaly vettem egy bontottat RSV-hez mert mert úgy volt hogy kell, de még sem kellett. 10E volt az ára, ha kell szólj, 10E-t tudom adni én is.
Üdv,W.
Két napig légtelenítettem,mire jó lett!
Már majdnem feladtam,de most már jó.
Ha nem muszáj nem nyúlok a hátsó fékhez!
A zx10r után az RSV kicsit gyengének bizonyult.
A sor 4 után elég megszokni V2-őt.
Hát a kettő két külön fogalom!
Az egész más stílus,motorozás szempontjából is.
Mille hátsó lámpát keresek, ezt a fajtát. Ha valakinek van vagy tud eladót kérem szóljon!
Cseréltem hátsó fékcsövet.
Hogyan lehet normálisan légteleníteni a féket?
Már mindent elkövettem vele és nem akar felkeményedni.
Mi a teknikája?
27K
Nálunk van raktárról fokozatkijelző hozzá és be is tudjuk szerelni!
http://www.agomotors.hu/websho...
Van valakinek felesleges hátsó fékcsöve? 2004 factory
Vagy hol lehet venni?
Nem kell drága!