Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Attis,hülye kérdés jön kapaszkodj!:)
Mostanában, a modernebb motorokban a csapszeg illesztése a dugóban(hidegen) inkább szoros,mint régen, vagy konzekvensen "húzós" ra van illesztve?
Castrol A 747 olaj eladó 4000ft / liter. Akit érdekel kérem irjon az Aprilia rs 125 fórumba köszönöm.
Szia.Értem én ez nem szakember kérdése csak logikusan gondolkozom .1mert ritka tipus,2állapotuk 250e-ért háát...3.ha ennyiért kapsz arra költesz akkor mire jó lesz annyiba lesz mintha vettél volna 1költségmentest, ami valjukbe nagyon ritka..SZERINTEM
ne rakj már fel ilyeneket! megfájdul a szívem és majdnem összeesek szívinfartusomban.... naggyon de nagyon gyönyörű az a moci ... (nem az idomaira értem mert az csak egy rossz apriliás de motogp s feelengű... állhatna egy olyan kultuszgép a garázsomban...mennyiben van egy olyan? (fenntartását nem is kérdezem)
sziaaa!

szakember barátom!

azért irtam le ezeket h csak papiros és müködöképes érdekel mert a héten nem egy motort néztem már meg a gyári állapot egyeseknél azt jelenti h nem indul be a motor mindenféle aproságok miatt nem akarom kirakni a hirdetést de ez a képesmotoron van fennt közel 400Ft ért és ezért ilyen sarkallatos a kiirás.
Sziasztok!Nekem ez a duma tetszik.."papiros érdekel és müködöképes legyen természetesen" Természetesen ezek a vásárlok(többségük)hiszmég a mesékben és ezért hibátlanra motorra számit Ja és persze berakta pár topikba
250 ér
Papír nélkül sem fogsz kapni ennyiér.28-as meg amúgy is csak 2 van itthon:)
sziasztok!
VENNÉK!
szeretnék egy nsr 250es mc21 v. 28as mocit csak papiros érdekel és müködöképes legyen természetesen.
250 000 a felsö határ!
msn és email cimem:fecskovicsattila@freemail.hu nem forumozok!
Xenia!
NEkem van egy eladó jó állapotú aprilia RS 250-m papírokkal együtt.
Érdeklődhetsz.:brezofighter@freemail.hu email címen.
Üdv.:Brezo
22.500 az nem a nagyker ára.Hanem a kisker:D
Elado 2db Wossner dugattyu, 55.95 meretben 8039DA cikkszamu(kep csak illusztracio,"b" meretu).Nagyker ara 22.500Ft/db (pink motors).30E ft a 2db dugattyu ara. Erd:20/376-2293
Szia xenia!
Nekem van eladó, hibátlan szép állapotba!
köszi,már néztem őket,de sajnos a 4-ből 2 törött, egy meg pályamotor...
az 50-es meg nem annyira 50-es,csak papíron...
motor.hu-n van fent 3 250es rs is, nem akarok beleszólni, de nem lesz kicsit kemény egy 50es rs után?
sziasztok!

eladó RS 250-est keresek,lehetőleg 2000 utánit...kizárólag törésmentes érdekel...ha tudtok vmit, segítsetek...előre is köszönöm... ja és van egy rs 50/80-am eladó,felújított, 97-es
Sziasztok!
Van egy 97-es RS 250-m, amiben rossz a főtengely. Ha tudja valaki, hogy a Suzuki RGV főtengely egy az egyben csereszabatos-e vele. Legyen szíves írja meg, mert az apriliánál horror árat mondtak.
Köszi
Zoli66
Tahitótfaluba van!
Győrfi Zoltán szette darabokra kapott hengereket ledugózva (olajzás ki lett kötve)
fötengelyt,csapágyokat, új tömítéseket, karburátorok ki lettek pucolva, légszürö ki lett cserélve!
Olaszban van még?
Ha esetleg magyarországon akkor merre, szívesen megnézném élőben is.
Motorikusan milyen állapotban van?
Szervizelve hogyan volt?
Mik lettek cserélve idáig?
Szia Zsoolti!
Megvan még a moci!
Ha komolyan érdekel kérdezz bátran!
RG500 RS250 külsővel?!
neked bejött az élet Dadis
MotoGP-ben lehet 280 amugy 210 körül
Sziasztok!Van egy olyan állítás egy ismerős részéről, hogy Aprilia, 250ccm, valami sport változat, kétütemű és 280 a vége. Én a kétütemet Simson és Trabant szinten látom át, ezért fogalmam sincs hogy megalapozott-e az erős szkepticizmusom az állítással szemben. Ha mondjuk egy Hayabusából indulok ki, ami a 300at viszi...
valahonnan mintha ismerném ezt a motort...
NA végre énis ide tartozok, heee :)