Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

OK ha lesz szólok.
Nincs ..de ha találsz annyiért tedd közé hogy milyen
na majd dumáluk
lehet. van msn ed
van msn-ed
Hát azért annyiért nemhiszem hogy kapsz...max valami törött/motorhibásat...
ja mert
Szia.Jól értem te 200e-ért akarsz venni?
csá. 200000-ért jólene!
meg van még?
MRA duplabubis füstszinü versenyplexi eladó 98-- RS 250-re való Óccsóé!
Hibátlan állapotú
70-389-6486
Szia Xeni ! Ha érdekel még Aprilia RS 250 2003-ból 21.700 km, szervízkönyv, stb. akkor most extra olcsón 550.000,-Ft-ért volna nálunk 1 db. Üdv.:Zsolt 30-63-11-685
Kösz!
atisrace@freemail.hu
70 279 55 50
Attis, ha nem veszed tolakodásnak had kérdezzem meg, nincs neked valami személyes elérhetőséged, valami villanylevél vagy ilyesmi?
Kérdezni szeretnék néhány dolgot.
Ha nem publikus, de magánban megadod, megtennéd, hogy megírod ide?
mzoli@simson.hu
Köszönöm szépen.
szia ha érdekel gyári csö keress meg.-
Lényegében igen csak az rs nek sokkal jobb a vezérlése az átömlés szöge kedvezőbb 132 fok
és a hengerfej alakja is ideálisabb
Az RS ben ugyan az a blokk van mint a 250 es RGV ben?
sziasztok tudvalaki gyári vagy tuning dobokat rs250re ha csak gyári abból egy is elég lenne de ha csak párban nekem ugy is jó
hello engem lehet hogy érdekelne 1liter meg lehet kellesz több is körbe kérdezek!
Kösz neked is.
Mindenképpen laza,sokszor átesik rajtuk a csapszeg.Elvileg a szoros csapszeg melegeb pont belazul,de macerás vele dolgozni,és most a napokban találkoztam szoros csapszegből következő dugattyú repedéssel.
Göcc.
Valahogy éreztem, hogy ez mostanában így van, mert én is ezzel találkoztam, csakhogy én igazán modern motort szinte sosem látok belülről.
Az egészet azért kérdeztem, mert a dt fórumban felmerült ez a kérdés, de nem voltam benne biztos, mi a mai napra kész technológia, de akkor nem mondtam hülyeséget.
Kösz!
Szia! Igaz, nem Ati vagyok, de kérdésedre felelve, a mai 2t dugókban laza illesztésűek a csapszegek, kisujjal simán be lehet tolni őket. Néha még beesik egy-egy Sims vagy MZ hozzám, na ott lehet ellentartani mikor megy be a csapszeg . A mai gépeknél nincs ilyen