Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

talán itt van aki kicsit jobban ért hozzá:) Mitoba vettem c3as csapágyazást de a gyári amit most kivettem belőle az c4 volt... rakjam bele a c3at, vagy vegyek inkább c4et?
Ez elkelt már?
Itt van már nálunk?
Valaki erről valamit?

RS 250
www.rsvforum.com
Elindult. Minden Apriliásnak.
Te már meginnt oltogatod az embereket? ... hogyí meghalsz nem attól függ hogy mekkora motoron ülsz hanem hogy mennyire jól méred fel a helyzetet... te is ugyanúgy ottmaradhatsz 1 125össel ha arra számítassz hogy nyit a powered és épp beférsz és épp beragad ... vagy hasonló
Sziasztok!
nincs egy eladó af1 sport pro tok?

Ha van írjatok mailt!
Egyébként én a supermotokat szeretem.
Nem is akartam soha rs 250-ent és nem is akarok. Csak kíváncsi voltam mennyi a végsebessége mert mindenki azt mondta hogy 250 körül van én ezt sokaltam és megkérdeztem inkább . A fogyasztására meg azért voltam kíváncsi, hogy mennyit fogyaszt egy 250-es 2ütemű.
ráadásul 15 évesen felejtsd is el szépen azt a motort, hacsaknem valami oltári pályamenő vagy/leszel
Na pont ez a két dolog ami ne érdekeljen, ha RS250et akarsz. Vagy ha igen, akkor vegyél 4ütemet, és az RS250et felejtsd el.
Egyébként végsebesség valahol 200-210 körül, fogyasztás meg mint minden motornál jobb csukló függő.
Egy RS 250-nek mennyi a végsenessége? És mennyi a fogyasztása?
Köszi!
szia,megvan.itt a telszám,hivatkozz rám.üdv
06302113825
Bocs elírtam...
Mitogeri!
Szia Motogeri!

Megvan még a motor?
Sziasztok.
Power szelepet keresnék az én kis apriliám-ba az egyik hengerbe.
Ha tuttok segíteni akkor üzenjetek vagy hívjatok.
Tel.:06-30-686-30-64
Előrei köszönöm.
Szia!

Roszdás, nem én adomel. Kérlek, hogy a srácot hívd, ő mindenben tud segíteni.

Akit meg 1999-es gyári idomkészlet, gyári kipufogórendszer, lámpák, indexek, tükrök érdekelnek, az meg engem hívjon! 30/409-1544
Helló rozsdás a 125-ös fórumon ott a számom csörögj rám és megbeszéljük mikor jöhetsz!
Csulok! Mit lehet tudni a motorrol? irjal par sort,esetleg kepet is mutathatnal ha van.Amit meg lentebb kerdeztem valaszolj,legyel szives.

Akit erdekel, ELADO RS125-250 gyari kipufogo, indexek,relek,feklampa,duda,kapcsolok,olaj es fektartaly.Kulon-kulon, vagy egyben kedvezmenyes aron.Castrol A747 olaj 3 liter felett,kedvezo aron.
Erd: 20/376-2293
Eladó pályára felkészített RS250 (98-02-es modell), olaszból jött, nincs forgalomban. Zsír új Pirelli pályagumikkal.
Érd.: Galvács Ottó, 20/938 9428
Tuning, szerintem ez a motor nem utcára való. Nyócezerig nem megy, akkora gázzal kell elindulni, hogy az maga egy fél tank
Szóval lehet, hogy utcai ruhába öltöztetve adják, de városban halál.
Hello.Aszalos Adamon keresztul, vagy hogy van lehetoseged menni tanfolyami idopontok alatt az aprilia iskolasok kozott?
köszi
www.moto.it

itt vannak rs 250ek, csak be kell hozni
Szevasztok érdekelne engem aprilia rs250 olaszból papír nem kell pályamotor lenne a legjobb lehetőleg minnél olcsóbban vagy ha tudtok egy webcímet ahol tudok nézni