Nem tiltás szerű volt a hangja, hanem elvette a gyújtást, a fordsz. mérő lement 0-ra, feljebb váltottam, és helyreállt a rend. A gáz az volt, hogy közben előztem. Amúgy a sportszűrő ölte meg. Hígabb lett a benzin-levegő arány, hiába volt bő 300-as fúvóka benne. Amúgy ha kell valakinek még mindig van 3 garn. fúvókaszettem eladó. 270-320 ha jól emlékszem.
Hidegen,ha bármilyen 2T-t pörgetsz tiltás szerű hangja lesz(de nem tilt) mivel nem fog felpörögni és akadozik a dugó,ennek próbálgatásával tökéletesen ki lehet nyírni,aminek akadás a vége...
Az RSben nincs tiltóelektronika tudtommal... Nem volt RS 250em de sajna a 2t-t vágom... jah és a szabályzás nem változik hideg és meleg helyzetben sem, szal ott vmi gebasz volt...
Mivel neked még nem volt RS250-ed ezért nem tudhatod. 11000 körül tilt melegen, hidegen korábban. Amúgy az enyém mechanikusan is tiltott: etört a hajtókar:-(
Nekem rendszámos volt, szinte csak utcán használtam. 100-ig mindent legyorsult, meg hegyekbe is lehetett alázni vele. Amúgy a chesterfield 70 paci körül. Normális olajjal 6.-ban tiltásnál kikönyökölt!
Nekem már volt, de még egyszer nem lesz. Nem évente kell benne az alkatrészeket cserélni, hanem versenyenként, ha utcán használod akkor meg 1-2 havonta. Másképp kell vezetni mint a többi motort. Végsebessége áttételtől függ 2-220 km/h. Ami kifogástalan volt benne az az első brembo fék, és a súlya. Fogyasztás 10 litertől
Ja és nem fogod tudni eladni, csak pályára féláron!
Nemjó az rs250, GS500-at kell venni. Annak sokkal szebb a fényezése, meg modernebb is a kinézete. Meg rs250-ben sokminden drága dolgot kell cserélni. Felesleges ilyen motort venni, sokat kell rá költeni,.
Na szevasztok. Most viccet férretéve,most akarok venni egy RS 250 est, de nagyon elbizonytalanodtam. Kérlek írjátok már meg hogy igaz e hogy mindig van valami bajuk,meghogy évente kell benne cserélni egy csomo drága cuccot. Azt tudom hogy szeretnek zabálni de meg is értem. Ja meg hogy a végsebességük mennyi,meg hogy erő terén hol álnak. Előre is köszi az infót. csá
Ja és nem fogod tudni eladni, csak pályára féláron!
nem soknak van rs 250 esük de szerintem má nemlétetik rossz motor.hát igen olasz motrok törödést igényelnek
természetesen diszgráfia, nem diszlexia.