Én már jártam igy ,akkor nekem ugy sikerült megoldanom h barátom motorjára jó volt, olyat használt mint amilyet én vettem és mivel pont kellett neki uj eredeti áron átvette. Megoldás az jöhet szoba h hoszabb lánc mint ahogy te is irtad.
Kérdés pályázókhoz: az a meglepetés ért, hogy a fent lévő Pirelli Dragon Slick 160/60 helyett feltettem egy Michlen Pilot Race 160/60-at és az beleér a kibufugócsőbe a diffúzor mögött.
Szívott már valaki hasonlóval?
Akkor most annyi a lehetőség, hogy hosszab lánc és hátrébb tolt kerék?
Eladó 1999-es Aprilia RS 250-hez komplett gyári idomzat (nem kárcmentes, de szép állapotban van, sokat nem volt fent), lámpák és indexek, valamint komplett gyári karbon kipufogórendszer.
Hát a különolajozást én visszaszereltem, miután az előző tulaj levette hasonlóan elmés okokból (szar az ).
Jollymoto kiröfi van rajta, tuning semmi.
A különolajozás csutkagáznál 30-as keveréket ad, alapjáraton meg 80-100-asat. Szóval lehetne azt is mondani, hogy pályán mindegy, mert a tankba sem kever az ember 30-asnál sűrűbbet.
De!
Az olajozás állítólag jobb, ha nem benzin emulzióval kerül a hengerbe, hanem direktben a 4 kis csapocskán.
Szóval az olaszok nem hülyegyerekek.
És még: srác levette a külön olajozást, mert hogy az biztos elromlik. Namost a motorja valóban akkor állt be, amikor fent volt a különolajozás a pályán. Kigyulladt az olajjelző lámpa. Nem volt nála olaj, így megkérdezte Aszalósékat, hogy ezzel lehet-e még menni? Mondták lehet még vagy 8-10 kört, van annyi a tartályban. Beállt a blokk ment panaszkodni. Aszalós erre: "Ja, 250-es? Azt nem mondtad..."
Az evjarat egy mind1,a belbecs inkabb...Ennel reszletesebbet nem talalsz,foleg nem magyarul.Google megint hamarabb segitett volna,de a topic miatt valaszoltam.
Meddig gyártottál az RS 250-et?
Vannak évszámhoz köthető lényeges módosítások ill. változtatások.
Milyen évjáratot érdemes és melyiket nem érdemes venni?
roosberg mi az ara a rs-nek? erdekel erdejbol vagyok pont jo ha roman papirja van
ha tud valaki 2 peremet venek 17-etegy szelesebet 140 160 es egy 100 130
Szevasztok.
Arrow rendszer van a gépemen(rs 250) de sztem a hátsó dobok nem arrow márkájuak, hanem eredeti aprilia rs 125 karbon.( Csak a bontóban ugy adták h. ez tuti 100% de utánna néztem és sztem nem az) Na most annyira nem érdekel engem ez, de akkor már a hátsó dobnak is arrownak kéne lenni ha a komplett rendszer az...
Igazából nem tudom mennyi a jelentőssége mert a gyári rs 250 dobbal is kipróbáltam, attól azért érezhetően jobb, valamivel jobb a hangja is meg könnyebb is...
Ha tudna nekem valaki rs 125 ill 250 arrow vagy más verenydobot(2dbot:D) azt megköszönném. JA és akkor a 2 karbondob elldósorba kerülne, sőt azt akár ha valakinek kell most is viheti. Mégvalami, szintén kipugóhoz hőálló gyanta is kellene. Köszi.
Üdv.: Brezo
Sziasztok! 1 új henger 80 ftkörül dobozba!
Ja bármilyen alkatrészt tudok rs 250-hez!
1 dugó: 20000 ft körüli
fötengely 130000-160000 körül! (mind új)
Nem akarom senkinek az üzletét rontani! De valamit csak drágán tudok!
Keresek idomot ha tud valaki segíteni jellezzen!(Alsót, ami a 2oldalsot fogj össze)
Szia menyi lenne akkor csak az egyik henger? fontos lenne nagyon, mert ha nem jön össze az üzletünk akkor megrendelem az apriliátol. Amúgy nekem kellene az alsó vízszintes henger dugóval gyürüvel és a két tömítéssel és a másik hengerhez kell még nekem egy tömítés. ha kell megírom a motor vagy alvázszámot. a mocim évjárata 1998 as, előre is köszi
szia az én mocim 1988 as nagyon ritka. nekem csak a vízszintes henger kellene dugóval gyürüvel és a pakolások alulra és felülre és a pakolás a másik hengerhez is kell. szóval ez így menyi lenne ? postaköltséggel együtt. Debrecentöl nem messze lakom.
Szívott már valaki hasonlóval?
Akkor most annyi a lehetőség, hogy hosszab lánc és hátrébb tolt kerék?
Tel: 30/409-1544
Jollymoto kiröfi van rajta, tuning semmi.
A különolajozás csutkagáznál 30-as keveréket ad, alapjáraton meg 80-100-asat. Szóval lehetne azt is mondani, hogy pályán mindegy, mert a tankba sem kever az ember 30-asnál sűrűbbet.
De!
Az olajozás állítólag jobb, ha nem benzin emulzióval kerül a hengerbe, hanem direktben a 4 kis csapocskán.
Szóval az olaszok nem hülyegyerekek.
És még: srác levette a külön olajozást, mert hogy az biztos elromlik. Namost a motorja valóban akkor állt be, amikor fent volt a különolajozás a pályán. Kigyulladt az olajjelző lámpa. Nem volt nála olaj, így megkérdezte Aszalósékat, hogy ezzel lehet-e még menni? Mondták lehet még vagy 8-10 kört, van annyi a tartályban. Beállt a blokk ment panaszkodni. Aszalós erre: "Ja, 250-es? Azt nem mondtad..."
Ha olvassa a fórumot innen is üdvözlöm
Az evjarat egy mind1,a belbecs inkabb...Ennel reszletesebbet nem talalsz,foleg nem magyarul.Google megint hamarabb segitett volna,de a topic miatt valaszoltam.
Vannak évszámhoz köthető lényeges módosítások ill. változtatások.
Milyen évjáratot érdemes és melyiket nem érdemes venni?
Mit kóóstál a gép ára?
Mit kell róla tudni
Tomi
Eladó Aprilia Rs 250-es, szép állapotban!
Aprilia Rs 250
ha tud valaki 2 peremet venek 17-etegy szelesebet 140 160 es egy 100 130
Arrow rendszer van a gépemen(rs 250) de sztem a hátsó dobok nem arrow márkájuak, hanem eredeti aprilia rs 125 karbon.( Csak a bontóban ugy adták h. ez tuti 100% de utánna néztem és sztem nem az) Na most annyira nem érdekel engem ez, de akkor már a hátsó dobnak is arrownak kéne lenni ha a komplett rendszer az...
Igazából nem tudom mennyi a jelentőssége mert a gyári rs 250 dobbal is kipróbáltam, attól azért érezhetően jobb, valamivel jobb a hangja is meg könnyebb is...
Ha tudna nekem valaki rs 125 ill 250 arrow vagy más verenydobot(2dbot:D) azt megköszönném. JA és akkor a 2 karbondob elldósorba kerülne, sőt azt akár ha valakinek kell most is viheti. Mégvalami, szintén kipugóhoz hőálló gyanta is kellene. Köszi.
Üdv.: Brezo
Jól tudom,hogy 4.5-collos a hátsó
Ja bármilyen alkatrészt tudok rs 250-hez!
1 dugó: 20000 ft körüli
fötengely 130000-160000 körül! (mind új)
Nem akarom senkinek az üzletét rontani! De valamit csak drágán tudok!
Keresek idomot ha tud valaki segíteni jellezzen!(Alsót, ami a 2oldalsot fogj össze)
Hiupba kéne...De mindenképp ez a 8 nyelvű,standard van bent most,kipróbálnék egy ilyet.