Használni még nem használtam, az idén már nem is fogom szerintem, de jövőre azzal fogok kezdeni. Új fejlesztés, állitólag jobb mint az A747... Majd kiderül
Köszönöm a kedves fogadtatást csak annyit halottam, hogy a súly/lóerő arányból eredően eléggé a top-on van az rs. nem csak a varadero-n ültem már eddig, van sok kedves ismerős, eléggé durva motorokkal... :-) Nagyjából addig el tudom képzelni mit mehet amíg ki nem nyit a power... XD Nekem is volt nem egy 2-T Poweres motorom, azért lett varadero mert 400-ér a hülye nem veszi meg és semmi baja már használom mindjárt 10000 km-óta és semmi baja nincs, pedig Mito-k meg Gsr-ekkel szoktunk motorozni, és szegény kapja az ívet... Azért gondolkozom Rs-en, hogy végre ne én legyek leghátul, hanem esetleg legelöl persze ésszel. Ez csak egy hirtelen fellángolás, lehet elmúlik majd vagy nem ha kipróbálok egyet.
Persze! Nemcsak az 1000 4T-ket, de még a ürsiklók indítórakétáit, a Tomahawk robotrepülőt, az Apache helikoptert, a Bugatti Veyront és a Top Metanol Drag autókat is!
Rs250nemvolt de más 2T-250igen......na ezt a fogyasztás dolgot kárvolt kérdezned a ccm-et nézed sokat fogyaszt,ha a menetteljesitményeket ugy nem vészes..csak felkészitelek kapszmajd hideget/meleget az tutti
Segítenétek egy kicsit? Lehetséges, hogy RS 250-t veszek következő motornak, érdekelne a fogyasztása, és, hogy kb mit tud ez a motor, vmi olyasmit hallottam, hogy a 600 vagy az 1000 4-T-ket alázza. igaz ez?!
Szevasztok
98as évjáratú aprilia rs 125ös höz kellne komplett power szelepet keresek.(motoraal késsel-mindennel).HAsznált is érdekel természetesen jó állapotú. Aki tud segiteni kérem jelezze itt vagy e-mailen a brezofighter@freemail.hu-cimen. SÜRGŐS!
Segitségetek előre is köszi.
Ssssssssz, én is ilyen cipőben járok, Simsonnal mentem kb 1000km-t aztán jött a 400-as, egyenlőre semmi probléma. Rajtad múlik hogy hogyan közlekedsz, nem a motorodon.
No igen!
Ezen gondolkodom én is csak nekem kimaradt a 50-es! Viszont akarok egy olyan motort, ami jó!
Az rs-ről kezdenek lebeszélni....
Azt sem tudom merre....hova....de semmi gáz!
Ha veszek egy 250-et az is attól fog gyorsan menni, ha húzom neki, ha nem akkor életben is maradhatok!
nem tudom kihez szól,de nekem 4 éve volt nsr-em és most is egy 125ösöm van,és a következő motorom majd talán 2 év múlva sem lesz nagyobb 400-nál,a helyedben nem vennék 250 2T semmiképp,de talán még továbblépésre sem
OK! A művégtagon nem vitatkozom!
A költségek meg azért érdekelnének, hogy mekkora lehet egy felújítás, ill egyéb alkatrészek!
A motor élettartamát mennyire befolyásolja a lóerő, mert láttam 40 Le-t is!
Tudtok nekem mutatni egy olyan oldalt, ahol használt teszt van, ill a gépről leírás!
Vagy esetleg valaki tud adni nekem egy körképet az motorról!
Megköszönném!
De lebeszélni nem fogtok tudni!
Segítenétek egy kicsit? Lehetséges, hogy RS 250-t veszek következő motornak, érdekelne a fogyasztása, és, hogy kb mit tud ez a motor, vmi olyasmit hallottam, hogy a 600 vagy az 1000 4-T-ket alázza. igaz ez?!
98as évjáratú aprilia rs 125ös höz kellne komplett power szelepet keresek.(motoraal késsel-mindennel).HAsznált is érdekel természetesen jó állapotú. Aki tud segiteni kérem jelezze itt vagy e-mailen a brezofighter@freemail.hu-cimen. SÜRGŐS!
Segitségetek előre is köszi.
Ezen gondolkodom én is csak nekem kimaradt a 50-es! Viszont akarok egy olyan motort, ami jó!
Az rs-ről kezdenek lebeszélni....
Azt sem tudom merre....hova....de semmi gáz!
Ha veszek egy 250-et az is attól fog gyorsan menni, ha húzom neki, ha nem akkor életben is maradhatok!
...hülye kérdés, de lényeges!
A költségek meg azért érdekelnének, hogy mekkora lehet egy felújítás, ill egyéb alkatrészek!
A motor élettartamát mennyire befolyásolja a lóerő, mert láttam 40 Le-t is!
Tudtok nekem mutatni egy olyan oldalt, ahol használt teszt van, ill a gépről leírás!
Vagy esetleg valaki tud adni nekem egy körképet az motorról!
Megköszönném!
De lebeszélni nem fogtok tudni!
Amúgy döntsd el h mi éri meg jobban. 25össel tanulni, vagy 250+ művégtag vagy tolószék pár hónap múlva