Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

1998-1999 es sötétitet (fekete)plexit venék!
Milyen évjárathoz kellene a fejidom és a lámpa?
Power bowdent keresek aprópézé
volt a kezembe a karbi amiről szó van. Amit én láttam rajta: phbh 28 RD karbi ismereteim alapján ezeket af-1 re szerelték gyárilag.
a keverékszabályzó csavarja nem gyári volt, (félhold alakú fajta, talán nsr karbijából jött?)
súber henger alja elkopva ott ahol az alapjárat állító csavarral találkozik
"Ha ezen sikerül
alapjáratot állítanom az csoda lesz."
Ha neked ez normális hangnem akkor eléggé rossz nevelést kaptál.
Még ki se próbáltad de már nekem meg akartad magyarázni hogy rossz . Ez a probléma. De nem tudtad hogy működik mert kis se próbáltad . Csak próbáltad megmagyarázni azt amihez nem is értesz . Ami tisztán látszik mivel azt hiszed hogy nem RS karburátor.
Most meg így akarsz "bosszút" állni ilyen dedós módszerrel hogy beírsz ide hogy mások is lássák hogy "átvertelek " hát nagyon átvertelek tényleg .
8000Ft-ért kaptál egy hibátlanul működő karburátort hú de átvertelek .
Nézz utána az áraknak !
jo allapotu nicasilos hengerszett elado (vertex dugo)
vannak mas blokkcuccok is (deklik, blokkfelek, kuplung, valto, vizpumpa, ...stb)
dellorto vhsb 34 karbi+szivocsonk, gyujtasalaplap, trafo (amal sem), powerbehuzo+powervezerlo, ...
Hello!

Ti milyen olajat használtok a keverékhez? Én Motulban, Castrolban és Repsolban gondolkodom. Mit ajánlanátok?
Nem tudom milyen szintre nem alacsonyodsz le. Én végig normálisan beszéltem veled.

1 szóval sem írtam azt, hogy átvertél. Ezt írtam:
"Átvettem a csomagot.
Nem egészen ennyiben állapodtunk meg, de ami jobban zavar az az, hogy
a hibátlan állapottól igen messze van ez a karbi. Ha ezen sikerül
alapjáratot állítanom az csoda lesz."

Nem azt írtad, hogy típus azonos, hanem azt, hogy RS 125 karburátor.

Mivel alkatrészekkel seftelsz gondolom rájöttél, hogy ha túlárazod az alkatrészeidet, mindenki alkudni fog. Egy fejidomtartó és egy karbi nem ér 19000-et ezt gondolom te is sejted.

Nem tudom hol élsz, hogy ezen én még keresni is fogok ha eladom.

Az egyáltalán nem érdekel, hogy hogy alszol meg milyen a lelkiismereted. Vettem tőled valamit, amiről valótlant állítottál ez valóban átverésnek hívják, ahogy te is írtad.

Senkinek sem ajánlom, hogy vegyen tőled bármit is.
Én korrekt vagyok , tanúsíthatja sok sok ember ezen a fórumon is.
Azért nem írtam vissza eddig mert nem volt kedvem lealacsonyodni a szintedre . Az egy dolog hogy nem ismered fel a típus azonos Dellorto PHBH 28 karburátort, megint másik dolog hogy azt hiszed hogy a 12 éves alkatrész makulátlan állapotú.
De az hogy te rögtön amint megkaptad bunkó mód írtad ,hogy én átvertelek , ez a probléma barátom . Ha az elején megválogattad volna a szavaidat és úgy viszonyultál volna hozzám mint ahogy én az elején ( még az árból is sokat engedtem )akkor semmi gond nélkül visszavenném tőled az amúgy típus azonos tökéletesen működő karburátort , de így nem foglalkozok veled .
Én nyugodtan fogok emiatt aludni , te meg számolj el a lelkiismereteddel úgy ahogy akarsz . Te vagy az első ember aki nem elégedett , de ezt magadnak köszönheted .
Ha nem kell, add el másnak még hasznod is lesz belőle amilyen árban adtam és vegyél másikat !
De én veled többet nem foglalkozok ! Részemről ennyi !
További szép napot !
Arrow kipufogó rendszert venék! kiscsende@freemail.hu
Szia!

Válaszolsz az e-mailemre, hogy visszaküldhessem a szerinted "hibátlan állapotú", nem is gyári RS karbit, vagy beszéljük meg itt, hogy mindenki lássa mennyire nem vagy korrekt?
Bitubo gázos rugós tag: 25.000
Teljes idom garnitúra (az összes fekete műanyaggal együtt): 24.000 Ft
Kerekek kompletten gumival (Metzeler Sportec m3): 60.000
Zár szett (gyújtás kapcsoló, tanksapka, ülés alatti zár) : 14.000
Hűtő kompletten: 15.000
Lámpa: 8.000
Légszűrő ház: 3.500
Kormány kapcsolók: 2.500/db
Power motor, bovden, ház: 13.000
Power elektronika: 4.000
Gyári indexek: 1500/db
Karbon membrán: 10.000

Ha valami olyan dologra van szükséged ami nincs kiírva akkor írj e-mailt légyszíves!vagy érdeklődj a
06/30-40-33-613
06/20-49-18-679
Email: krx93@windowslive.com
A tükröket már elvitték !
heló fejidom lámpával mennyi?:D
balos tükröd van?:D meg ha van akkor milyen?
plexi mennyi?:)
Szia !
10 000 Ft a lámpa .
az első lámpának mi lenne az ára?
Helyileg Eger mellett lakom, illetve Miskolcon is áttudod még venni. Van gyári bontottam illetve új utángyártott(sokkal jobb mint a gyári!)
A többi részletért kérlek keress meg emailon!

Üdv
Aprilia RS 125 bontott alkatrészek eladóak korrekt áron .
Elérhetőség : mr.geri@hotmail.com
06-20-244-5457
A CDI érdekelne. Helyileg merre lehetne személyesen átvenni?
Kiválló állapotú Amal Sem Lendkerék, alaplap és gyujtótrafó eladó, Rotax 123-as blokkhoz!
Rotax122-es henger eladó, perselyezett, furni kell jelenlegi mérete 55.00 tehát még 2x furható, pici pénzért elvihető!
Érdeklődni emailon lehet:
patvaros87@gmail.com

Üdv
csak rezonátor
Eladó a képen látható karbon dobos hibátlan gyári kipufogó rendszer! és eladó a képen látható plexi.
kiscsende@freemail.hu