Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

hát neked arow rendszered van vagy csaj dobod ? és a pover rendszer az elektromos ?
nem akarok..mert nem szeretnék vitát---nem pont rád értema kabzsiságot..nem akarlak megbántani de vannak nagyon durva árak.... béke---
A power rendszerre már félig-meddig megegyeztem valakivel, de ha nem írja meg a címét, akkor beszélhetünk róla. (Bocs.)

Az ARROW rendszer árát nem ismerem, utánanézek, de mondhatsz Te is árat rá.
Kapzsinak nem mondanám magamat. Megnéztem a régebbi hozzászólásokban az árakat, ezt találtam.
De tudod mit? Mondj Te árat rá.
hello arow rendszer érdekelne ! meg ha van power rendszer !
akkor tévedsz sajna mert én 5000 ért árulom..köszi....akkor nem tartok rá igényt....ezért nem jönek már ide emberek alkatrészért mert mindneki kabzsi----ez magyarország--- ez most nem neked szólt hanem mindnekinek aki elszállt az árakkal a25 ezres kuplung és 15 ezres feszszabájzó árakkal--
Úgy látom, mindeki 10.000-ért adja. Legyen ennyi, plusz a posta, ha nem tudunk koccanni.
szia mit kérnél a hűttőért?
Eladó alkatrészek ROTAX 122-ből.
e-mailen keress: msm1@freemail.hu
Eladó alkatrészek ROTAX 122 blokkból.
emailen keress: msm1@freemail.hu
Még nem érkezett meg....amint megérkezik visszaírok.
levél ment
Sziasztok.
Ha valakinek van 125-ös Rs-hez eladó Arrow,Gianelli,Jollymoto kipufogódobja az kérem jelezzen már.
E-mail: tiszo.zsolt@freemail.hu
ahola avizpumpa van ahol csatlakozik a blokkhoz a vizcső ott van alatta egy oylan csavar amin a vizet letudod engedni--lehet hogy az van ráírva a csavarra hogy AQUA----(víz)
A hűtő alján 1 csövet kell leszedned.
Halli mindenkinek,,a hütövizet csak kiszivni tudom vagy valahogy lelehet engedni ?
powernyelv vkinek van jó áron? magnézium érdekelne elsősorban a vas nem.
Eladó a képen látható kipufogó. Egy új RS-ről való. A rezó és a dob külön-külön is eladó. Hibátlan állapotban van. Szép mély hangja van.
Ár megegyezés szerint.
Érdeklődni bármikor.
e-mail: nagy122@freemail.hu
A 15 ezret elfogadom. A motor 11000km-t ment. Dobj a mailemre egy postacímet, hétfőn-kedden feladom utánvét.
10000-15000 ft adok érte postaköltségel eggyüt ?
ROTAX 122 power kit eladó.
Mit adtok érte?
e-mail: msm1@freemail.hu
hello adj egy telo számot ! érdekel !
hello: komplet power kit=25000ft
érd:spmito@freemail.hu
1 hét garit adok rá
nekem 2008 as rs 125 be kell ful power rendszer ? kinek van és menyiért ?
Helló..képet tudsz küldeni meg elérhetöséget rád ?