Ha a most rajtalévő rendszert összetudnám szedni rá 70-80ezer forintból (amit őszintén határozottan kétlek), szerintem még akkor is enyhén szólva korrekt áron árulok egy felújított, gyönyörű gépet... (új designos RSt ennél olcsóbban csak csúszottakat, vagy 125/50-eseket láttam eddig, egykét kivétellel)
Elnézést kérek az önfényezésért, és a fórum teleírkálásért, csak felhúztam magam
Mint már oly sokszor leírtam, nem én vettem a rendszert, motoron jött velem, szimplán megnéztem neten mennyiért lehet kapni ma egy ilyen rendszert (ebay), de ha ennyire borzasztóan zavar, kivehetem a hirdetésből ezt az aljas, gennyes félrevezetést -.-.... fasznak idegesítem magam....
Ezúton szeretném megköszönni, hogy a nevemben válaszoltál!
Arra azért kíváncsi lennék, honnan tudtad ilyen biztosan megállapítani a típust(még énse vagyok benne biztos melyik, bár távolról se vagyok szaki), de egyik képen se látszik egyáltalán a rezó....
Hali!
107-es Street a Jolly, (de tudtommal azis bőven jobb az Arrow és társainál - de javítsatok ki ha tévedek), bár hivatalosan nembiztos, velekaptam
Milyen módosításokra gondolsz? A teljesen gyári géptől a következők térnek el csak: rendszámtábla tartó, indexek, plexi, csutkavégek, generálon is gyári cuccokat kapott, kivéve az hengert, acélhengert kapott a nicasilos helyett
Mit értesz FP alatt?
Neharagudj hogy értetlenkedek, fáradt vagyok
hát németh böl hozták be ! 50 esként haszálták ! jo modjuk idom nélkül vettem ! d 2008 as benne van a vázban ! szerinted menyit ér ? most lett felujitva motorikusan dugatyu meg stb !
szia csak hozzávetőlegesen lehet megmonandani olyan 5-6 köröl szerintem--mert a 2002 esek mennek papir nélkül 200-300között
de ki honnnan szerzi tudod---magyaroktól vagy olaszból stb--nemmindegy h a motornak miért nincsenek papirjai...mert ha MO -n veszed egy gyanusa külselyű fazontól kicsiszolt számokkal akkor én pl semennyiért sem venném meg....de külföldről behozottat azért inkább megvesznek az emberek----
meg van esetleg a tartókonzol is a powernak?