Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Hello!
Power nyelv, bowden,motor (ha kell tartókonzollal) 10.000 Ft+posta
hello: power-bovden-motor van =15000ft
látom még 7000-ért nem tudtál venni......
Valakinek Aprilia rs 125(1998) rotax 122 -be power motor,bowden kés eladó nincs ? ? :)
gyujtás is lehet vagy rossz gyertya ami átüt vagy karburátor probléma----ezeket végig kell nézni--
Hali! Egy kis segítséget szeretnék kérni, hogy beindul a motor de nem pörög ki meg puffog ezt a bajt mi okozhatja gyujtás? (Rs 125 2002)
hello uj rs 125 öshöz van fejidomod meg fejidomra légterelöd ? vagy valami power rendszer ilyesmik ?
bocsi, de szerintem már írtunk volna ha kellett volna bárkinek is
szerintem inkább az adás-vétel topikba írd meg.
Komplett nagyon jó állapotú blokkot adok 65-ért,azonnal berakhatod nem kell szerelő,170-et ment alattam.Üdv: rs_cuccok, 06209807346
halod nekem fejidomra kéne légterelö ! nem tudzs olcson használtat vagy ujat ?
Sziasztok! Eladó Az Aprilia rs 125.Bármi kérdésed van szívesen válaszolok!

http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_rs_125
-5176646
Persze. Kínálj érte valamit.
ms1964@freemail.hu
Igazad van azon egy picit látszik a rezó (bár annyiból én bizt nemtudnám megállapítani ), neharagudj, nemakartam f*sz lenni, csak aszittem hasraütésre írtad, lehúzásképp
uj rs 125 re !
hello nekem két fejidom lékterelö kéne !
5.képet nézd használtautón, de bocs hogy észrevettem..
Power motor 9 ért eladó tartóval együtt
szia---
ez kicsit összetettebb azért..csak így nem lehet megmondani de van pár lehetőség.....aksi jó e benne ----a ygertya jó e benne nem üt e átt ami van...vegyél bele új gyertyát az a legolcsóbb dolog és gha utánna is csinálja akkor nézd meg a gyertyakábelt.....cseréld ki azt is---azsem drága csere dolog és ha ezek megvannak akkor jöheta többi pl nekem a trafóm volt szar mikor iylenekt csinált----ment 100 métert azt megált de lehet pár dologtól---
üdv
2 napja vettem elötte tzr em volt
sziasztok valaki meg tudna mondani hogy mert van az az aprilia af1 el .. mert van hogy egyszer megy egyszer meg nem indul be?
szeva. én tudok neked segíteni. dobj egy mailt és megbeszéljük atta916@freemail.hu
aprilia rs 125 2007-es komplet eleje eladó.
telok, villahidak,elsófelni,féktcsárcsa,első komplet fékrendszer,kormánycsövek.
érd:spmito@freemail.hu
szia, itt van a számom: 20-256-16-82 csörgess meg és megbeszéljük a dolgokat.
Segítsetek!
A mocim csapágy és szimering cserére szorul, és szükségem lenne Bp.-n, vagy környékén egy megbízható, olcsó szerelőre aki megcsinálná. A blokk már ki van véve. A szerelő akit találtam, azt mondta, hogyha csak a blokkot viszem akkor úgy 50 000 körül lesz. (henger, dugó, gyűrű csere nem lesz)
A válaszokat előre is köszi!