Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

30 488 25 47
http://www.kepesmotor.hu/honda...
valaki cseréli az apriliáját velem?
Szervusz!
Szerintem neked is eltört a műanyag fogaskerék a blokkban!
Vedd le a kuplung felőli deklit, és húzd le a kuplungot, és látni fogod, hogy ha a citromsárga műanyag fogaskerekek eltörtek!
Nekem is ez volt a gond, mert így nincs hajtása a vízpumpának sem azt hiszem, ezért melegszik fel olyan gyorsan a vized!
Nézd meg a fogaskerókat a kuplung alatt, 90% hogy az lesz a baja!
Anyagiakban nem olcsó, de megéri megvenni bele az újakat!
Remélem segítettem!
Üdv.: Béci
Movaridrz-nek van
hello nekem néke az uj rs 125 höz fejidom meg plexi ! akinek van irjon már ! fontos lenne !
ha nincs a oldalon akor fel kel öket hivni! mindent meg tudnak szerezni!
email:czegledizsolt@freemail.hu
Hello valaki nem tud 1 főtengelyt Rotax 122 be.
Akinek akad egy akkor írjon tomit3@freemail.hu
Aprilia rs 125 powert keresek (1998 as rs em van )),,elérhetösegem msn gabor11112@hotmail.com
a kép hogy pontosan mi kellene :
Vedd ki a termosztátot enyémbe sincs sokkal jobban hűt :). Télen is motorozni akarsz annyira nem ajánlott de ahhoz minuszok kellenének.
Azért nézd meg van-e benne víz ;)
Esetleg rossz a termosztátod.
szia...már nemkell köszi.....van egy rs főtengelyem 15 ért de nem akar elmenni azsem...
szia seca szerintem aprilia boltban van ....lehet hozzá rendelni motorszám után....1 hét alatt ittvan--
Ahhoz hogy kizárjuk a kijelző problémát azt csak úgy tudod megnézni, hogy mész vele egy kicsit és ha megint mutatja, hogy magas a hőfok megméred a víz hőfokát a tartályba. Vagy hőmérővel, vagy szimplán belenyúlsz :D
A vizet megnéztem nem volt olajos... a tartályban
Hát én is az enyémmel attól függetlenül ugyanúgy tudtam járni csak mocskos hamar melegedett. Aztán egy kis tömítőpaszta meg is oldotta a dolgot :D 125-nél már inkább 1 tömítést vennék és kész. Azért nézd meg hogy olajos e a víz, ha igen akkor szerintem valószínű, hogy hengerfejes.
Nemtudom mert lehűlt 1 20percre 42fokra.... Elvittem szerelőhöz ő se tudja így hírtelen... Lehet valami csapágy vagy szimering nem tudom ő se tudja. Nem kopogott szóval remélem nem főtengely meg nem is volt fémes hangja aztán remélem nem is a dugattyú.
valakinek nincs uj rs 125 höz ? fejidomja és plexije ?
hát ak lehet hogy csak valami érzékelöd szart be és sokat mutat !
az is 3/4edig volt.... az olajpumpához vezető csőbe is volt olaj
hát kevés az olaj ?
utánna beindult szépen meg ugyanúgy ment csak hamar melegedett és inkább nem mertem vele menni nehogy nagyobb baja legyen... Meg furább volt a hangja de az nem volt annyira vész
nem lehet hogy hengerfejes? nekem a 80as rs-em csinálta ugyan ezt.
nem tele van...
víze nem folyt el ?