Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

a kipuf rendszert hol veted és menyi volt ?
csepel, milyen alkatrész kellene?
látom kijavítottad a leo vince rendszert jolly-ra
Sziasztok!
Eladóvá vált édes kis Rozalindám.
Felújított motor, Jollymoto rendszer, Lorenzo Replika stbstb...
További részletek ___itt___

Sziasztok! A segítségetekre lenne szükségem. Van egy RS-em rotax 123-as blokkal. A váltójával gond van mivel a 3-astól felfele csak nagyobb fordulaton veszi a sebességet pl.:6-7000-től valószínűleg azért, mert a dob el van kopva. Vettem bele másik váltó tengelyt, léptető dobod, léptető szerkezetet+ ugye ami a váltótengelyen van. A baj megoldódott, de jött egy másik. A sebességek így jönnek 1,2,4,3,5,6. A váltó tengely és a dob egy tuaregből vagy pegaso-ból való ami szintén rotax 123-as. Lehet hogy ezzel lenne a baj? Azt néztük, hogy a vájatok máshogy mennek a 2 dobban illetve ami a tengelyen van léptető, abba kisebb is a hézag mint azon amit kivettünk. Szerintünk való színű, hogy ez a baj, de akkor miért van ezek szerint minimum 2 fajta 123-as blokk? Esetleg valaki tud RS-be való dobot? Segítségeteket előre is köszönöm
nekem vanak hazsnáltak és odadom 4e-be párlyát ha kel! azoknak sincs semi bajuk!
am írj te egy árat mit gondolsz érte
nem köszi inkább kiszálok apovernyelv üzletből....ami volt utoljára azt is ajándékba odaadtam a markisának---
van eladó műanyag fogaskerekem gyári 2000 ft plusz postáért...:)üdv
Okés akkor jöhet! Egy teló számot adnál? részleteket megbeszélnénk! Hali
törött power nyelv kell még ?
Nem akarlak megsérteni de eredeti olaszt tudok 6600-ér PÁRBAN!
azt akartam írni hogy nekem egy árajánlatot írhatnál..köszi
szia gabor8181@freemail.hu
valakinek ?
öcsi csak első van!
6000ft-ért van első hátsó lánckerekem
aprilia011@freemail.hu
maradák apróságok rs hez olcsón---30 605 6883
JELADÓ alaplapok fesszabájzók olcsón
szia van lánckerekem 2500 ftért ----vagy van hozzá kerekem is lénckerékkel együtt 12500 ft---30 605 6883 a kerekem 99 es de oylan 5 küllős minta tied
ilyet pontosan :)
FONTOS,,,! POWER kés bowden motort veszek,,aprilia rs 125 (1998) rotax 122 blokba,,,msnem gabor11112@hotmail.com
Rosszul irtam hátsó lánckerék vagy komplet láncszet mindenel
Halli,Aprilia rs 125 rotax 122 es (1998) as ra kellene hátsó fogaskerék jóáron
Halihó Srácok!

Eladó 1db eredeti gyári műanyag fogaskerék 125ccm-es ROTAX blokkba. A fogaskerék teljesen új, soha nem volt használva illetve beépítve. Az ára 9990 FT + posta, Budapesten belül személyesen is átlehet venni.

Email: jamaltizenegy@gmail.com

Tel: 30-487-11-59

üdv JAMAL