gianneli sport rezó=25e
arrow sport dob=10e
powerszett 122-es power nyelvel=30e
rotax 123-ra:alaplap-trafó 15e/db
elsőteló=25e
hátsóteló=12e
elsőfék=12e
hátsófék=10
e
kapcsolok=4e/db
müszerfal=10e
első trapéz lámpa=10e
váltókar-fékpedál=5-4e
jah ma meg kigyulad a felkjáltó jel is a müszerfalon azt se tom mi a faszért nekem ne mvolt még ilyen motorom ami így vissza jelez mindent azmit jelenthet ?
aztszeretném megtudni h kbmenyit fogyaszt ez a moci városba, és vegyesbe....főleg az új modellek fogyasztása érdekelne...mert nézegetem a 2007es rs spanyol replicákat...nagyon szépen köszönöm...
karburáláshoz jo esetben egy csavarhuzo elég. vagy neadjisten még egy 14es kulcs h szétszedd az alját és fuvokát cserélj.
meg egy 8as hogy a subertün állíts. ide azért nem kell mühely...
sztem többet szereltem mint te de nem biztos de elég sok simont szereltem tuningolgattam és még van melet 3 simom meg egy rometem amit örököltem és rometal kezdtem amit töbet kel lszerelni de meguntam és ez 3 éves nem én akarom ithon hekkelgetni majd ha tavaszal kész lesz a mühely akkor esetleg
az jó és kivel lehet itt ilyesmit álitatni komárom esztergom megében mert ha kell elmek bárhova mert rendszám is meg midnen most ler átiratva a nevemre
arrow sport dob=10e
powerszett 122-es power nyelvel=30e
rotax 123-ra:alaplap-trafó 15e/db
elsőteló=25e
hátsóteló=12e
elsőfék=12e
hátsófék=10
e
kapcsolok=4e/db
müszerfal=10e
első trapéz lámpa=10e
váltókar-fékpedál=5-4e
1* kell hogy lássam hogy mit kell azt utána már megy
meg egy 8as hogy a subertün állíts. ide azért nem kell mühely...
Oldalidom tartó komplett(biztosító,hüvely stb) kellene jobb és bal oldalra ,és mennyibe kerülne ?