holnap megyek megveni vérge az kis rs-emet http://www.hasznaltauto.hu/motor/aprilia/aprilia_rs125_rs_125_korlatozo
tt_jogs-3739753 szerintetek megéri vagy valamit mondhatátok róla
Én is úgy tudom, h az össz Pegaso 123-as ROTAX-al jött ki. Az AF1 tömítés lehet akár 123as vagy az AF1 125 Project 108 Replicaé, ami 127-es blokkal jött ki emlékeim szerint.
Sziasztok!
Ha ráadom a gyújtást a motorra akkor nem világít a műszerfal,és ha világít is,és elakarom indítatni akkor a gomb lenyomása után elmegy a világítás.Ha jár a motor akkor a ford.mérő össze-vissza jár elmegy a világításom,de a motor az jár.Tolásra indul!De mióta ez tart azóta a powerem se nyit ki!Ez betudható az akksinak?
Köszi!
tel.:06/70-389-6486
tt_jogs-3739753 szerintetek megéri vagy valamit mondhatátok róla
a pegaso feliratú a 122es
Rotax 123 tömítés szett 5500ft/szett
Rotax 122 tömítés szett 4500ft/szett
AM henger tömítés szett 2000ft/szett
orozoli2002@yahoo.com
06304351769
nemsok infóm van róla
5ezer ft lenne az ára a szettnek.
működik kipróbáltam
érdekelne cserébe önindító kompletten (a lendkerekem et az elküldeném meg a kormánykapcsolót csak nekem rx-é)
lehet valahol letestel és elmegy az áram.
egyébként a power is ezért nem megy, mert ugye azis elektronikus
Ha ráadom a gyújtást a motorra akkor nem világít a műszerfal,és ha világít is,és elakarom indítatni akkor a gomb lenyomása után elmegy a világítás.Ha jár a motor akkor a ford.mérő össze-vissza jár elmegy a világításom,de a motor az jár.Tolásra indul!De mióta ez tart azóta a powerem se nyit ki!Ez betudható az akksinak?
Köszi!
cagiva Mitóban volt, asszem H4-re van "alakítva"
mit ajánlanál érte?