Igen-igen, már állítgattam, de sajna annyira nem lehet lejjebbvenni, mert beleér a lábtartoba, akkor meg vissza nem tudok váltani. Komolyan mondom, megforditom a váltó bordástengelyén azt a toszt, és akk 1fel 2-3... le motogp feeling.. am nem volt nekedis ilyesmi gondod?
Segítség! Mitől lehet az, hogy amikor felváltanék 1ből 2be, üreset talál a váltó? 10/1x előjön, leginkább akkor amikor gyorsan váltanék és eléggé zavaró. Néha 3-4 között is sikerül az attrakció.. Mi lehet a megoldás?
elado a vasam, eladas oka? vettem egy Ducati 750ss :), ara 280.000 friss muszaki es jo allapotban, xenon es led index , muszaki 2012.08.12ig 70.628.54.22
Ezt igy egy 4t vel jó játszani de 2t vel nem igazán.Egyrészt hamarabb elkopik másrészt meg felesleges mert nincs olyan nagy motorfék ereje hogy megérje ezért koptatni...
és ha a benzinbe van keverve az olaj akkor 10 000 re s fordultaon visszaengeded a gázt ak is csak alapjárati üzemanyagmennyiséget beleérte a a benzinbe kevert olaj mennyiséget kap
nem iagazán n igaz mert az olaj pumpa fordulatszámtól is függ hogy mennyi olajat szálít
Jó okés ezeket tudom!
Csak számomra úgy jött le a dolog, mint ha az életem függne rajta! :D
Nem akarok semmi vitát szítani belőle!
Csak gondoltam megosztom a tapasztalatomat veletek!
ennyiről van szó!
meg tescoba van ilyen karoszéria javito kis tubusos festék. azis jó akár. nagyon vékony az ecsete könnyü vele kihúzni az írást
A gumin mivel festitek ki a márkanevet ? Fehérre szeretném.
Köszi előre is a választ.
Érdemes megnézni!
hirdetés
nem iagazán n igaz mert az olaj pumpa fordulatszámtól is függ hogy mennyi olajat szálít
Csak számomra úgy jött le a dolog, mint ha az életem függne rajta! :D
Nem akarok semmi vitát szítani belőle!
Csak gondoltam megosztom a tapasztalatomat veletek!
ennyiről van szó!