Hello!
3mm minta van rajta középen ami szerintem nagyon jó mert újan valami 3,7körül volt oldalán is van még hús bőven, de az a része volt használva leginkább. Lefényképeztem az oldalát is hogy lásd 2008 15. heti gyártás, a keménységét én a másik adatból nem tudom megállapítani. 7000forintot szeretnék érte kapni. Postán is tudom küldeni, vagy személyesen Kecskeméten vehető át. 0630/6963423 a telefonszámom amin délután 5 után vagyok elérhető hétközben.
Csak első. Vagy garnitúra gumit keresek mito/rs125-re. Olcsón jót. Vagy ha valaki cserélne van egy hátsó D209-esem aminek a széle fogyóban és egy heidenau elsőm. Dobok pénzt ha jó állapotú gumid van.
3mm minta van rajta középen ami szerintem nagyon jó mert újan valami 3,7körül volt oldalán is van még hús bőven, de az a része volt használva leginkább. Lefényképeztem az oldalát is hogy lásd 2008 15. heti gyártás, a keménységét én a másik adatból nem tudom megállapítani. 7000forintot szeretnék érte kapni. Postán is tudom küldeni, vagy személyesen Kecskeméten vehető át. 0630/6963423 a telefonszámom amin délután 5 után vagyok elérhető hétközben.
Érdeklődnék, hogy ki milyen akksit használ? Linket is szivesen fogadok. A zselés mennyivel jobb a savasnál?
Köszönöm a segitségeket
van nekem is hűtő előtti idom 2000Ft
most csak ez van
Volna 1 kérdésem ez a mocit lehet vezetni A1 kategóriás jogsival?
Mert 11 KW fölött van a teljesítménye vagy a forgalmiba 11 van írva?