Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Köszi de már nem aktuális.
szia holnap megkereslek !
Hello!
3mm minta van rajta középen ami szerintem nagyon jó mert újan valami 3,7körül volt oldalán is van még hús bőven, de az a része volt használva leginkább. Lefényképeztem az oldalát is hogy lásd 2008 15. heti gyártás, a keménységét én a másik adatból nem tudom megállapítani. 7000forintot szeretnék érte kapni. Postán is tudom küldeni, vagy személyesen Kecskeméten vehető át. 0630/6963423 a telefonszámom amin délután 5 után vagyok elérhető hétközben.
200ért AF-1et kapsz esetleg....
én 95körülit gondoltam.
200k körül nem találsz jót. 400.000 ft-tól már vannak jók. Én is most vettem egy RS-t.
200körül gondoltam de azok mind 50esként papirnélküliek:(
Hello
Érdeklődnék, hogy ki milyen akksit használ? Linket is szivesen fogadok. A zselés mennyivel jobb a savasnál?
Köszönöm a segitségeket
Szia engem érdekelne kp ra a d209 ed képet bírsz feldobni ?
atolfügg kinek mi az olcsó. használauton mindig van kisebb nagyobb szerencsével "olcso" is
Csak első. Vagy garnitúra gumit keresek mito/rs125-re. Olcsón jót. Vagy ha valaki cserélne van egy hátsó D209-esem aminek a széle fogyóban és egy heidenau elsőm. Dobok pénzt ha jó állapotú gumid van.
ésénerről mértnemtudok?
Hol lehet találni olcsón jó rs125 t ami rendszámos?
hello
van nekem is hűtő előtti idom 2000Ft
Eladó Dell 'orto 34 VHSB LD vagy cserélhető EVO I gyári karburátorra!
Hütőidomzatom nekem is van 06-20-231-5840
Szia. Nekem van 2 villaszáram Rs-re (fordított 40mm-eres) ha érdekel hívj fel 06-20-231-5840
hali

most csak ez van
írtam mailt!
akinek arrow rendszer van rs 125 ön gyári 28as delorto karbival, meg tudná mondani hogy kb mekkora fúvóka kell bele?
igen
oké köszi!Most hivhatnálak?
306294424
Helló!
Volna 1 kérdésem ez a mocit lehet vezetni A1 kategóriás jogsival?
Mert 11 KW fölött van a teljesítménye vagy a forgalmiba 11 van írva?
Ugy látom hogy ez Af1 125.-é az nekem nem jó nem pászol!Rs 125.-re nincs véletlenül?