Engem is írjatok már fel hééé 3 motorral megyek, viszem tesot is hagy essen-kelljen Amugy nekem lényegébe tök mindegy mert nincs messze a pálya ugyis majdnem minden vasárnap ott leszek sztem. Amugy meg a nyertes mit kap? Mert akkor csinálunk egy ilyen kis versenyt is, aztán aki nyer annak a többiek vesznek 10 liter benyát Amugy Rocky ráérek én ugyis elég unalmas az iskola szólj majd mikor és lemehetünk. Ákos ha vagy jelezz már vissza. Pár honapja se kép se hang nincs rólad
Lükegyerek!Ha valakinek nem csak a válla megy ki akkor mit csináltok?Körbehúgyozzuk vagy mi?
DE senkinek semmi baja ne legyen
Benzinkút van ott valalhol?
neee, próbáld ki, hogy milyen az, hogy fáj a vállad mint a picsa, majd elálulsz,lóg az egyik karod,és csak a km órát figyeled ahogy 200 körül jár nagyon ki voltam
a térdem alakulgta, mos ta kulccsontomat zúztam meg. de lassan óvatosan szedem össze magam, kis fogyás van most tervben, hogy ne szarjon be a lábam egyből, és lesz it jóságutca, remélem..
mentő? nincs Inárcsra telefonálnak,10 perc múlva ott a doki, meg a nővérke. ha kimegy a vállad, akkor első mondat: tolja le a nadrágját.. és kapod a seggedbe a fájdalom csillapítót... majd vagy hívnak mentőt és bevisz a kórházba,vagy haverod lehoz motorral végig pályán, kiugrott vállal,2 kilós tempóval... tapasztalat
1. Tyt
2. adamFZR
3. bencce (ha addig nem lövik le)
4 tuning
5 JociRS (ha minden igaz)
6 Rocky (de nekem minden más időpont is jó)
7 Joe-Z
8.Z3 ha lesz éppen motor amivel mehetek
9. Stoppie (10.xlzx? )
10. VérRS (remélhetőleg)
11. 00 RS125
12. Scoefield
Szavadon foglak