Kérdésem a következő lenne a képen kijelölt két rész az mi lenne ?Van vmi szerepük?!?!Azt tudom hogy az egyes a főfúvókához "megy"...
Valamint ha már itt vagyok valaki nem tudja a dellorto PHBH 28 RD típusú porlasztóba mekkora fúvókák vannak?
Van egy olyan problémám, hogy nem működik a power szelep. Vagyis igazából az azt működtető szolenoid izé vagy elektromágnes. Lényegében az elektronika ami behúzza a bovdent. Ha manuálisan kinyitom akkor rendben van. Pár hónapja még működött de aztán kicsit megáztam vele. Mi szokott elromlani? Hol lehet kontaktos? Van tippetek?
Sziasztok!Egy kis segítséget szeretnék kérni !Nincs valakinek véletlenül szervízkönyve pegaso 125-höz?Valamint power szelep tolatyú kellene bontot!Ha lenne hozzá ház az se baj!Aakinek van valamelyik a kettő közül jelezze légyszives a norbert.ladavfts@gmail.com címen!Köszi
Sziasztok!Egy kis segítséget szeretnék kérni a fórumozóktól , érdeklődnék hogy a fórum témájához kapcsolódó motorkerékpárhoz nincs véletlenül valakinek bontott vagy esetleg felesleges de új PHBH 28-as porlasztóhoz hajlított szívótorka?Ha esetleg lenne a norbert.ladavfts@gmail.com címen jelleze!Előre is köszönöm!További szép estét!
Segítséget szeretnék kérni!Aprilia 125 pegaso rotax 123 blokkba a váltóba szeretnék olajat cserélni.Milyen olaj való bele?Válaszotokat előre is köszönöm!
Üdv
Minden ALKATRÉSZ 2.000 FT /DB !
Eladó Aprilia Rotax 123 termékek!
Most érkezett frissen Olaszországból 1db Aprilia AF1 Sintesi és 2db Tuareg Wind!
Szinte minden alkatrészeik megvannak!
-Gyári Kipufogó rendszerek
-Komplett fékek, fék alkatrészek
-Gumiabroncsok(terep-utcai 17"), kerekek
-Elektromos power egységek elektronikával vagy nélküle
-Idomgarnitúrák (Tuareg gyári:zöld-fehér, sárga)
-Műszerfalak
-Első teleszkóp, hátsó rugóstagok
-Blokk alkatrészek (vízérfedél, stb.)
-Komplett hűtő rendszerek
-Váz és segédvázak
-Lábtartók
Email: olasz.alkatresz@freemail.hu
Mobil: 06-30-403-6551