Miért melegszik a vizem? 120-at mutat az óra. Gombát cseréltem ,termosztát nincs. Pumpa forgat, a hűtőbe bedugom az ujjam meleg ,de nem forró,lehet látni ahogy örvénylik gázadáskor,de bubit is látok.
hello attilahunter érdeklödni szeretnék hogy rotax 123-hoz van e lendkereked? Látom hogy 2012-es a hirdetés de gondoltam hátha.
A képen léthato lendkerék kellene... Az email címemen vérom a válaszodat : SZOCSKE2007@FREEMAIL.HU
Szép gumi,de egy kicsit kövér. 120 a gyári méret,most 130-as volt rajta épp elfért.
DE most vettem 120-as Bridgestone-t 17 coll. De miután elhoztam akkor néztem meg jobban : front use only. cumi,váltig állitotta az eladó jó hátra. Én hittem.
Úgyhogy eladó 2db ezresért Bp XXII. -ben. 1-2 szezonra jó előre. 120/70 zr 17
Gumi kellene hátra,de olyan ami nincs szétbarmolva és a pereme is ép.
Itt vettem postázva egyet de hulladék volt,a gumis nem rakja vissza ,törött a peremében a drót,pajszerral gyilkolták meg. Csak már nem tudom ki volt az eladó,valami hivatásos volt.
köszönöm.
Ha érdekel én tudok benne segiteni, emailon elérsz!
patvaros87@gmail.com
Üdv
sajnos nincs mar ilyen lendkerekem.
A képen léthato lendkerék kellene... Az email címemen vérom a válaszodat : SZOCSKE2007@FREEMAIL.HU
erdekelne rotax 123 alaplap, ha van valakinek elado, irjon nekem
markisa_17@yahoo.com
http://www.kepesmotor.hu/april...
DE most vettem 120-as Bridgestone-t 17 coll. De miután elhoztam akkor néztem meg jobban : front use only. cumi,váltig állitotta az eladó jó hátra. Én hittem.
Úgyhogy eladó 2db ezresért Bp XXII. -ben. 1-2 szezonra jó előre. 120/70 zr 17
itt a kép róla
tel:06307316232
Itt vettem postázva egyet de hulladék volt,a gumis nem rakja vissza ,törött a peremében a drót,pajszerral gyilkolták meg. Csak már nem tudom ki volt az eladó,valami hivatásos volt.