kuplung durvaállító lent a blokk bal oldalán a dekni közepén. A műanyag védő kiteker, 10es v 11-es krovával anya lazítás, majd laposfejűvel állítás, majd meghúzni az anyát... nem tudom merre kellene állítani, de ott lesz a gond. Ha nem tudod beállítani, akkor valszeg a kinyomó ment szét... tudok adni ha netán kellene 3ezerért, DE NE KELLJEN!
Sziasztok :) tudnatok nekem segiteni ? Aprilia Pegaso 125-om van es mikor beleteszem a sebesseget akkor elcsuszik,beveszi a sebesseget ,de olyan mintha uresben lenne . Mi lehet a baj ?
Mi lehet a probléma?Első rugásra indul a mocim de mikor elkezded kihuzatni akkor ledadog és nem akar menni.... nem gyorsul :( rotax 123 blokk!jelenleg nincs benne a power!
Sziasztok olvasgatom a fórumot és az érdekelne mivel Pegazusról van szó van itt köztetek olyan is akinek esetlegesen 650-ese van?
Mert én egy olyat szeretnék majd venni a közeljövőben vagy egy XF650-es freewindet... ha valakinek volna 650-ese attól kérdeznék párat jelezzétek üziben itt köszi
Rotax 123 blokk hengerfején az a műanyag elem amiből a hűtővíz csöve is jön ki és amibe a gyertyát tekerem bele, az csak a víztér fedél vagy maga a hengerfej? Tehát ha azt a fedelet le akarom venni, hogy ellenőrizzem a termosztátot akkor kell hengerfej tömítést is cserélnem?
Megtennéd, h nekem is elküldöd?
Köszi előre is!
Rotax 122 alkatrészek. Vagy kompletten is akár.
Bridgestone első 110-es gumi. Nagyon jó állapotú. Alig használt.
Stage 6 versenylégszűrű is van ha valakit érdekelne esetleg.
Ha valami érdekel akkor az adatlapomon van elérhetőség.
Mert én egy olyat szeretnék majd venni a közeljövőben vagy egy XF650-es freewindet... ha valakinek volna 650-ese attól kérdeznék párat jelezzétek üziben itt köszi
az ára 4e
tel:06307316232
pasztor17@freemail.hu
Kezdő, láma kérdésem lenne:
Rotax 123 blokk hengerfején az a műanyag elem amiből a hűtővíz csöve is jön ki és amibe a gyertyát tekerem bele, az csak a víztér fedél vagy maga a hengerfej? Tehát ha azt a fedelet le akarom venni, hogy ellenőrizzem a termosztátot akkor kell hengerfej tömítést is cserélnem?
Üdv: Gábor
Most érkezett frissen Olaszországból 1db Aprilia AF1 Sintesi és 2db Tuareg Wind!
Szinte minden alkatrészeik megvannak!
=Postai utánvétellel, előre utalással is megoldható.
=Rendelésfelvételt követően 3 munkanapon belüli azonnali küldés.
=Rugalmas és korrekt árak!
-Rotax 123-as blokk
-Komplett gyújtás
-Gyári Kipufogó rendszerek, illetve Arrow rendszer Af1
-Komplett fékek, fék alkatrészek
-Gumiabroncsok(terep-utcai 17"), kerekek
-Elektromos power egységek elektronikával vagy nélküle
-Idomgarnitúrák (Tuareg gyári:zöld-fehér, sárga)
-Műszerfalak
-Első teleszkóp, hátsó rugóstagok
-Blokk alkatrészek (vízérfedél, stb.)
-Komplett hűtő rendszerek
-Váz és segédvázak
-Lábtartók
Email: olasz.alkatresz@freemail.hu