pl nekem ezüst a motorom, de fekete garnitúrát veszek rá, kivétel ugye a tank..azt simán csak befóliáztatom feketére. akár fényes akár mattra lehetséges és akkor nem kell venned bontottat vagy fényeztetned a gyári színt.
karosszériavédő fólia, nézz google utána
egy burkolt motorra kb 80 e ft kompletten, a tank kb 10-14 e ft külön
kérdezd Pohit
egyébként én is kinéztem és a közeljövőben megrendelem, de valóban nincsen a tank benne. lehetőség:1. ebayen veszel egy bontottat 2. lefújod 3. lefóliáztatod az új kaszni színére(én ezt csinálom)
az a baj hogy nekem holnap kell
ma miközben szétszedtük a motort az egyik gumis menetes izé leszakadt és beleesett a motorba..tank le stb de megtaláltuk, na az kéne
Van valakinek tapasztalata a neten beszerezhető idomszettekkel kapcsolatban? Érdemes ilyet venni ? Illesztések? Hogyan oldják meg a tank színét? Én úgy tudom az nincsen benne ezekben a szettekben!
Én nekem komplett 125-ös motorblokk kellene Olcsón!
ha valaki tud léccives írjon
ha holnap ebben a csodálatos nagyvárosban nem találok jelentkezek
Kiváncsi vagyok.
köszi
Adsz egy mail címet?Küldök róla képeket meg kitalálunk valami árat .
karosszériavédő fólia, nézz google utána
egy burkolt motorra kb 80 e ft kompletten, a tank kb 10-14 e ft külön
amit kérdezel nem érteni..
Ezeket fújás fóliáztatják is?
coopeer82..
kérdezd Pohit
egyébként én is kinéztem és a közeljövőben megrendelem, de valóban nincsen a tank benne. lehetőség:1. ebayen veszel egy bontottat 2. lefújod 3. lefóliáztatod az új kaszni színére(én ezt csinálom)
üdv
az a baj hogy nekem holnap kell
ma miközben szétszedtük a motort az egyik gumis menetes izé leszakadt és beleesett a motorba..tank le stb de megtaláltuk, na az kéne
Van valakinek tapasztalata a neten beszerezhető idomszettekkel kapcsolatban? Érdemes ilyet venni ? Illesztések? Hogyan oldják meg a tank színét? Én úgy tudom az nincsen benne ezekben a szettekben!
Köszi
Nem háll isten! De postán küldök bármiT!
holnap nem jössz véletlenül pöstre?kellene egy apró bizbasz a mocihoz..
csavar alá gumis izé...
Annál jobb még eggyel több KAWÁS!
Ne zavarjon, de a Robi az lenn dolgozik, ezt meg én csinálom
szóval, hova kűldhetem a számlát?....
Pussz: Andi