Tekercselek minden típushoz generátort, önindítót!
A hibás tekercseket az alábbi címre küldd el postai úton:
Dóka Sándor
Ózd
Gábor Áron utca 11.
3600
További részletek itt: http://indukcio.uw.hu
mail: dksandor@gmail.com
Hívj bátran hétvégén is: 06 30 262 5500
helo mindenki!össze törtem a motrom elejét,és szeretnék találni alkatrészeket,kellene nekem villátol el kezdve felni kormány minden,aki tud valamit irjon légyszives
Eladó Derbi (uj) blokk Henger nélkül! Akár gyujtás nélkülis!
Minden van ami Derbi kerekektől a blokokon át fhuu sorolhatnám most 30-40% kos kedvezmény de ha többmindent vásárolsz +ajándék vagy olcsóbban vihetsz vlmit! nononono@citromail.hu ra kérem az érdeklődök kéréseit!
Sziasztok!
Eladó Michelin Pilot Power 120/70 Z/R17 2db Gumi ! Motoron nem volt kicsit lemostam és csináltam pár képet ! Olcsón akarom adni! Csak párban eladó de ha daraban kell akk ismeg egyezhetünk! nononono@citromail.hu ra írjatok köszi
Gyári és utgy. KAWASAKI alkatrészek,kiegészitök,felszerelések(usa, japán belpiachoz is) . Teljes paletta qvad,motor,jet-ski,mule. MINDEN AMI KAWASAKI Minöségi kopó alkatrészek japán és olasz mkp-hoz! ÖHLINS és WP futóműszervíz minden típusra!
BRIDGESTON MOTRGUMIK BREMBO,EBC FÉK,KUPLUNGOK
A hibás tekercseket az alábbi címre küldd el postai úton:
Dóka Sándor
Ózd
Gábor Áron utca 11.
3600
További részletek itt: http://indukcio.uw.hu
mail: dksandor@gmail.com
Hívj bátran hétvégén is: 06 30 262 5500
Msn: msn@toma3757.hu
msn: arni78@citromail.hu
email:arni78@citromail.hu
Minden van ami Derbi kerekektől a blokokon át fhuu sorolhatnám most 30-40% kos kedvezmény de ha többmindent vásárolsz +ajándék vagy olcsóbban vihetsz vlmit! nononono@citromail.hu ra kérem az érdeklődök kéréseit!
Eladó Michelin Pilot Power 120/70 Z/R17 2db Gumi ! Motoron nem volt kicsit lemostam és csináltam pár képet ! Olcsón akarom adni! Csak párban eladó de ha daraban kell akk ismeg egyezhetünk! nononono@citromail.hu ra írjatok köszi
BRIDGESTON MOTRGUMIK BREMBO,EBC FÉK,KUPLUNGOK
Egyébként másnak írom,a főtengely megoldódott.Kecskeméten,Vince Vili-nél bagyon profi felújított,gokart hajtókaros tengő van,sztem olcsón.
Köszi és üdv.
2db Bodis Trioval dobot keresek!