oké rendben és árat is mondj rá légyszives ja meg akkor még 1x leírom mik kellenének
tehát:teljes idomgarnitúra,első-hátsó lámpa,vissza pillantók,fejidomhoz ha van tartó konzol,ülés,hátsó lábtartók, kormány,kb ennyi ha még eszembe jut valami írok
Sziasztok,
Köszi a válaszokat,azért kérdezősködök,hogy minél kevesebb átalakítással ússzam meg,de már több helyről hallottam az FZR 1000 fútóm-et,de egyenlőre ez csak terv marad,mert véres a torka a blokk-nak,több napi állás után képtelen beindulni.Még egyszer köszi!
Igen Jól mondja a kolléga
Az FZR fórumban elképzelhető tudnának segíteni, de amíg nem töltesz fel fényképeket a motorról, szerintem esélytelen a dolog.
De dióhéjban:
Az FZR 1000 exup hátulja kpl belemegy, lengővillával együtt, az exup rugóstaghoz már alakítani kell. Az FZ villába simán nem fog a 17"-os felni belecuppanni. Természetesen a variációk száma végtelen, a kitartás, és a türelem, valamint a rászánt pénzösszeg függvényében. Láttam már gixxer felniket is FZ-ben.
Nekem FZR 1000-es futómű van az FZ-ben 1000 exup rogóstaggal.
szia, természetesen megvan az egész idomszett is, elöfordulhat hogy az ülés alatti valamelyik idom nincs, de azt hiszem hogy dupla volt mindenböl, és igy az is meglessz valahol most a képen a fejidomot láthatod, de holnap ha hazamentem akkor lefotozom mindet.
nekem az egész idomgarnitúra kéne oldal idom hasidom fejidom stb stb üléssel,első hátsó lámpával,illetve még kéne a kormány hátsó lábtartók meg egyéb apróságok kellenének még ezek mind eredeti 88-as zx10-hez valók képet tudnál küldeni róla ? bikerrboy@citromail.hu
eladó 1db zx1000 b hajtókaros minden eredeti idommal, rengeteg tartalék alkatrésszel, müszakival cbr farokidommal, valamint egy hiányos gpz1000 rx blokk komplett üzemképes, a zx hez egy tartalék hengerfej. Egy tartalék vezérlánc feszitökkel, tartalék komplett fékkel elsö hátsö, a gpzhez két gyönyörüszép végdob is jár a 2 16os kerék jó gumikkal féktárcsákkal, elsó sárvédövel elektronikákkal. Tartalék 90% os 620 as láncszettel, és még egy rakás alkatrész, mindezt 200 azaz kettöszázezer fix árért, ami február végére kell, képek az adatlapomon elérhetőségekért keresd teve007-et
tehát:teljes idomgarnitúra,első-hátsó lámpa,vissza pillantók,fejidomhoz ha van tartó konzol,ülés,hátsó lábtartók, kormány,kb ennyi ha még eszembe jut valami írok
Köszi a válaszokat,azért kérdezősködök,hogy minél kevesebb átalakítással ússzam meg,de már több helyről hallottam az FZR 1000 fútóm-et,de egyenlőre ez csak terv marad,mert véres a torka a blokk-nak,több napi állás után képtelen beindulni.Még egyszer köszi!
Az FZR fórumban elképzelhető tudnának segíteni, de amíg nem töltesz fel fényképeket a motorról, szerintem esélytelen a dolog.
De dióhéjban:
Az FZR 1000 exup hátulja kpl belemegy, lengővillával együtt, az exup rugóstaghoz már alakítani kell. Az FZ villába simán nem fog a 17"-os felni belecuppanni. Természetesen a variációk száma végtelen, a kitartás, és a türelem, valamint a rászánt pénzösszeg függvényében. Láttam már gixxer felniket is FZ-ben.
Nekem FZR 1000-es futómű van az FZ-ben 1000 exup rogóstaggal.
KERESEK :07'-08' CBR 600 RR bal oldali tükröt !
Itt!
Tudna valaki segiteni,hogy 85-ös yamaha fz 750-be milyen tipusú 17 colos hátsó futóművet lehet beépíteni?
vargesmotor.hu
30/612-8980
Gsx-r 600 01-03
Gsx-r 750 00-03
Gsx-r 1000 01-04
Ára:10.000.-Ft