Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

30-323-8861 ha nem veszem fel visszahívlak.
HI...
a telefont nem vetted fel , de szerintem ezeket megvettem ...
Sziasztok

Keresek Cagiva Canyon 600ccm 96 évjáratú mocihoz: Önindítót,Lánckerék deklit, önindító deklit, közlő fogaskereket és alvázvédelem lemezt vagy mit Vagy ha esetleg valaki tudja hol lehetne ezeket beszerezni?
üdv mindenkinek! ZXR400 94-es évjárathoz keresek főtengely+csapágysort. ha valaki tud segíteni, szóljon! köszi!
ELÉRHETŐSÉGED ?
Mi kellene a dominátorhoz?
üdv.Ha valakinek van DOMINÁTOR blokk alkatrésze szóljon. Kösz.
Akciós láncszett árak, plusz ajándék láncspray!
Részletek és árak itt.
4db ngk cr9e gyertya csak 15percet volt motorban indításhoz kellett.Féláron 4e ft/4db
üdv. érdekelne engem rc motor alkatrész! igazz nekem gilera R1-em van de ugyan ez az alkatrésze! érdeklődnék h hátsó tárcsát menyiért adnál? power fedelet? össze kötő rudat?blokk tartó csavart? 2db! bal oldali idom ülés alatti? olaj tartályal? várom válaszod! árat is írj lécci! köszi.üdv.
Szia!

Sajnos nem!
Cső
Érdeklődnék hogy vázszám alapján meg lehet tudni hogy volt-e a gépem szakszervizben annó olaszban?
zzr250es öninditó hibátlan eladó (nem stimmelt amibe vettem zxr250) elérhetőségek az adatlapomon
Egy Answer Pro Taper-em van, ha érdekel, sérülésmentes, nem hajlott, fényezni kell. Nem is vagy messze. Egy 10-es ért viheted. Új ára 30: http://www.motormann.hu/produc...
Sziasztok.
18as 160/60 70W 2007 17. heti gumi ajándék felnivel eladó .
http://www.kepesmotor.hu/felni...
Üdv!
kopmlett mükődőképes motorblokkot veszek!csak használható állapotú érdekel1999-es évjárattól cr,rm,sx,yz 125-250ccm vagy rmz,crf,kxd 250-450ccm 200ezer forintig
ajánlatokat emailon várom:limezold@citromail.hu
Szia!

Köszi a választ, sejtettem hogy van ilyesmi is nálatok.
Majd ha úgy alakulnak a dolgaim, lehet elmegyek érte.
üdv motoros tesók! nem tud nekem valaki egy régi fajta fantic cabalerro blokkot szerezni? bármilyen az állapota nekem csak egy alkatrész kell belőle és az a prim váltótengely amire rá teszed a lánckereket ha blokk van vagy az a tengely akkor jelezzetek a blokk 6 sebességes 50ccm az enyém 1982-es évjárat de ha újjabb van képet kérek és akkor megbeszéljük hogy jó-e lehet de ha egy régi minarelli p6 vagy am 6 ból van azis érdekel mert ugyanojan
rezo info 0630 2786854
szevasztok nem tud valaki véletlenül 2002 sx 125, rezo tartobakot?köszi
Üdv,Yamaha fzr600 94-es évj üres váz,eredeti külföldi okmányokkal forgalomba helyezhetően 70e ft.
Eladó egy KTM sx 125-be való gyári dugattyú ( VERTEX). Mérete: 53,95 mm. Kb. 5-10 üó van benne.
Ára: 9900Ft
Érd.: 06306875657
Sziasztok!
Bubis plexik eladók sok tipusra 10-12EFt közt,integrált irányjelzős hátsólámpák 14EFt-tól!Szines Racing fékkarok 14000Ft/pár-tól(felhajlós változatban is!),lábtartók,bukógombák,markolatok,idomba szerelhető irányjelzők,üléspúpok,tükrök kedvező áron!
Azonnal vihető yamaha r6 2006-2008 sötét bubis plexi!(10000Ft) tel:06303210309 bali105@t-email.hu
Hali Motorostársak! Nemtud véletlen valaki jóféle krosszkormányt olcsón? (Renthal, Tag, Protaper)
Köszönöm meg oldódott a karbi kérdés!
Honda cx 500 c alkatrészek eladók! Komplett blokk 40000-!