hello. az érdekelne, hogy suzuki ts 50 xkd, vagy ts 50 xk motorba milyen más blokk szerelhető még be? vagy milyen más hengert lehet az xkd-re rátenni? esetleg ha valakinek van eladó blokkja, hengere az érdekelne. köszi. üdv
A versenyblokkokat ne nezd. Az egy bizonyos mernokgarda/tervezo altal alkotott valami. A mernokok pedig mindig annak dolgoznak, akik es ahol megfizetik oket. Meg csak az sem biztos, hogy olasz emberek. Persze mindenkinek szive joga ezt Aprilia termeknek tekinteni, en viszont az utcai Apriliakra gondoltam. Nagyon sokban Rotax, Suzuki, meg ki tudja milyen blokk van.
Nekem egy robogorol biztosan az jutna eszembe, hogy gunyt akarnak uzni belolem. A barati korben pont ilyen "celokra" hasznaljuk a robogokat, bar akinek telen van pl. a szulinapja az harmokereku biciklit szokott kapni. (Volt aki segedkerekeket kapott. ) Az Aprilia meg nem erv, az eleve egy vicc. Es jo, hogy kiemelted a blokkot! Aprilia blokk?
ha az aprilia gyárnak nem volt égő egy VB címet ünnepelni talma-replika robesszal, akkor egy harmadik helyezés mellé nem értem miért ne passzolna a honda blokkos "nyomatékvadász"
eladó gpz 1000 rx régi zx10 és zxr 250 alkatrészek, a zx10 hez (zzr1100) komplett blokkalkatrészek is teéoszárak villahidak elektronikák idomok stb. elérhetőségek az adatlapomon.
Nos, Te maris tobbet tudsz nalam. Egyebkent lehet sokat magyarazni, mericsgelni, de az biztos, hogy az van, amit kawaszekis mond. Csak legszuro gyakorlatilag semmit nem er, csak kipufogo megint semmit, a ketto egyutt valamit, de LE-ben merheto tobbletet azis csak alig ad - viszontt azzal mar beelesedik a moci, plane, ha kap egy kis plusz uzemanyagot a fuvokakon keresztul. Ezt nyilvan tudta az is, akitol vettem a holmikat. A legszuro es a kipu rendszer ugyanarrol a motorrol szarmazik, nevezetesen 2001-es ZX-9R-rol. Abba tehat biztosan jo. Beprobaltam az F2-be, jo lett volna abba is. Aki megveszi az egesz csomagot biztosan nem jar rosszul, nagyon jo kis motort lehet veluk csinalni Ninjabol. En is azt akartam.
blokok váltók kuplungok hengerszet,müanyag fogaskerekek főtengej blokfelek, gyujtás alaplap tekercs trafó feszabályzó stb,
elérhetőségeim:
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
tel:063073162
32
krossz/enduor alkatrészek! nézz be, megéri!
hengerszet,blokfelek blokok kuplung váltók fogaskerekek gyujtás semamal l lendkerék trafó alaplap stb.
tel:06307316232
msn:czegledi_zsolt@freemail.hu
Szoval hajra Talma (csak ne robogoval)!
fékbetétek,fékcsövek,kormányok,
kézvédők,gumik,láncszettek eladók! nézz be, megéri!
Szerelésből kimaradt v2-es alkatrészek eladók!Cserélhetők.
Megtekinthetők:bontospityu.hupont.hu
DE csak pár mázsa van.
Tel:06206128887
Nagyon jó, alkuképes árakon!
Több infó:
http://www.kepesmotor.hu/motor...
Kellemes estét mindenkinek!
eldó:gumik,fékcsövek,fékbetétek
,láncszettek,kormányok,kiegészítők, rengeteg típusra! nézz be, megéri!