Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

na ez jó nem is küldte el felét amit írtam:s
tehát gyárilag nincs benne akumulátor, csak feszabájzó van benne és fordulattól füg hogy meny áramot ad sajnos
a vezetékekkel minden rendben világít ha össze van kötve nekem 2 csatlakózós volt a relém most hoztam 2 tőt azzal meg folyamatosan világít meg az a baj nekem hogy nincs aksi a motorba vagyis gyárilag feszabályzó van de fordulatól függ és nem minden relé jó olyan kellene ami hőre kapcsol olyat kaptam kölcsön azzal jó volt elmentem motoros boltba és nem tudnak hozni apriliákon láttam még ojat mint ami az enyémen volt.
nekem ami elektronikus van ha egyszer fordítva tenném fel el is füstölne......
nincs neked ott valami vezetékelési zavarod?
relé lábainak helyét összekötöd akkor világítani kell az indexnek
egyes motortípusok külön szállal vezérlik az első-hátsó indexet
(ezek a 3 lábú csatlakozósok) simán össze lehet kötni a 2 szálat (ami az inex kapcsolóhoz megy)

na de majd jön józsibá aztán megmondja a frankót, így délelőtt csak nincs benne sok szürkebarát
Az a baj hogy az csak szikrázik és folyamatosan világít vele próbáltam bekötni mindenhogyan de nem jó. Ha érdekel tudok képet feltenni róla.
elektronikus miért nem jó?
annak mindegy hogy 1w-ot vagy 50w-ot villogtat
elektronikusnál figyelj mert nem mindegy melyik lábat hová kötöd
Bocs!Ehez nem tudok.
heló engem érdekelen 1 plexi
nekem aprilia af1 sport prora kelne menyibe adbnád?
Hello érdeklődnék hogy nem-e tudna valaki nekem index relét olyan volt benne ami hőre kapcsolt hoztam bele másikat azzal meg nem jó mert az elektronikus 12V 2X21W-os kellene
Szevasztok valaki tud suzuki rf -hez alkatrészt?Kuplunghoz
Sziasztok!
Egy Kawasaki KLR 600-hoz kellene nekem dugattyú 96.5 mm átérő felett. ha van valakinek akkor jelezze mindenképp .
Hali!Bubis Plexik rendelhetők 10E ft-tól!
jólvan okés felvettelek msn-re,az adatlapon megadott címeden aztán megbeszéljük
Bocsi, csak az a barátnőm nickneve volt...
2 körül van utánvéttel sztem.
06303210309
ahhaaan, kb mennyibe jönne ki a posta költsége?
Ha van 60-asod belőle. Általában 180/55 vagy 190/50 megy rá. De a 200-as is elfér rajta. 5+posta?
Szia,érdekelne a garnitura ha adsz egy telszámot felhivlak.
Megválnék jó pár macskalámpás Honda NSR alkatrészemtől mert feleslegessé váltak.
Csak amik a képeken vannak.+egy ülés alatti segédváz.
A henger kissé sérült.
Nagyon olcsón mert nincs rá szükségem.
Ha kell valami:
hord93@freemail.hu
szeva lecso köszi a képet mindenképpen érdekel,mármint a kipufogó a JAWA cuccot is köszi de van egy bontott komplett mocim. Apropó eladó a gyönyörű JÁWÁM.ócsóér.
Eladó GSXR 1000 K5 idomgarnitúra és gyári kipöff exup motorral!
óóha erre egy 180/60as gumit rátudnék pattintani a dísz kedvéért? és mibe kerülne nekem ez ha eltudnánk intézni?
Jólvan. Hogy állsz anyagilag? Kb 30ba volt az utam, azt mondtad a felét állod...
felhivlak majd veszek olajszürőt ozt indithatjuk
:)