Hozzászóláshoz be kell jelentkezned

Szia! cbr900rr
Valakinek valami?
Szia! Engem a fekete felni érdekelne, vagyis kompletten , mibe való, és mekkora?
OCSIR6@FREEMAIL.HU
Valakinek valami?
sziasztok
2006-os orion pitbikera érdekelne komplett hátsófékrendszer
tel:06/30-511-0039
előre is köszönöm
Valakinek valami?
Valakinek valami?
Keresek Cagiva super cityhez benzincsapot!
ha van valakinek kérem ide jelezze:
adamffyzsig "kukac" gmail.com
Csocsesz!

93-as EGS(EXC)250-hez kellene nekem komplett BREMBO hátsó féknyereg (egydugó, úszónyereg). Gondolom 182 évig ugyanezt rakták mindegyik típusra, csak van valakinél elfekvőbe Sajna megfáradt rendesen, a fix oldal nem igazán párhuzamos a dugófelölivel. Így kurva fedén áll a fékbetét, szorul a dugó, sül a tárcsa, bájbáj fékhatás.
ZXR750 H modell 90es alkatrészei eladók, hengerfejen kivül minden tökéletes. gyári fényezett idomszett zöldfehér kék, nyitott sportkipufogó, airbrush tankfestés korához képest szép állapotu, ugyanitt gpz1000 rx alkatrészek, és régi zx10 blokkalkatrészek eladók. elérhetőségek az adatlapomon.
el van repedve a 4 dik hengernél a szivo oldalon végig szelepfészektül, és összefojik a viz az olajjal, és most láttam meg. lehet ezt heggeszteni? vagy valami?
kawasaki zzr 600 E bontott minden alkatrésze eladó.motorblokk,fenik,müszerfal,lámpák,elektromos alkatrészek,fej spojler,magyar papiros , váz , blokkstb kérdezz bátran tel 06309492804
hello

van BP-n a budai oldalon, ha érdekel 70 317 90 83.

üdv,P.
e-mail címet tudnál mondani? és adom a címemet üdv.
Ja!Posta OK!
Holnap rendelek és két hét alatt itt van!Ha érdekel mail-ben keress meg. bali105@t-email.hu
Hali bali105!Ha megrendelem mire van meg,postán keresztül?
nem vagyok mester , a 89-90 H modellhez nincs alkatrészem, érdemes megnézni mi a pontos hiba mert igaz olcsóbb venni egy bontott hengerfejet de ha már nincs megfelelő állapotú akkor nincs mit feltenned. a gpx-zxr 750 a szívó szelep sor elkopásáról és a karburátor hibáiról lett nem kedvelt modell, egy van az ismeretségi körömben, szelep, szelepvezető kellett bele, és a karburátort állították talpra benne, de már a gyűrű sorra nem futotta, most árulgatják asszem és aki megvette olyan 150e ft-ról indított, most rúgja a 300-at a benne álló pénze és csak nézegeti.
szeva szeki mester van zxr750eshez hengerfejed? középen vezérelt H modell? üdv gábor
van 5000+posta
http://www.kepesmotor.hu/fek_k...
fékbetétek honda cr 125-höz:5500ft
fékcsövek,kormányok,láncszetek,kézvédők,gumik, egyéb kiegészítők és alkatrészek itt! nézz be, megéri!
enduro / cross cuccok!
helló ere a csatlakozóra keresem a karburátor fűtéshez a relét derbi gpr 50 racing hoz .
a komplett blokk 150e, -önindító generátor,-20e ft, beszámolom a rugós tagot 10e ft-ba.120e ft. neked is kilencesed van, vagy te is quad-ba teszed.
Suzuki Dr 600 alkatrészek, nagyon jó árban!
Info:
http://www.kepesmotor.hu/motor...

Kellemes estét mindenkinek!